Carousel hot news

Ajutor pentru fani. RATB schimbă programul pentru FCSB-Plzen!

RATB prelungeşte programul pentru FCSB - Plzen, din prima etapă a grupelor Europa League. Ca urmare a meciului care se va desfăşura joi seară pe Arena Naţională, Regia Autonomă de Transport...
14.09.2017 | 14:04
Ajutor pentru fani. RATB schimbă programul pentru FCSB-Plzen!
ADVERTISEMENT

RATB prelungeşte programul pentru FCSB – Plzen, din prima etapă a grupelor Europa League. Ca urmare a meciului care se va desfăşura joi seară pe Arena Naţională, Regia Autonomă de Transport Bucureşti a decis să prelungească programul de circulaţie pe liniile din zona stadionului. Astfel, RATB a anunţat că mijloacele de transport din liniile de tramvai 1, 14, 40, 46 şi 56, troleibuzele 85, 86 şi 90, plus autobuzele 104 şi 655 vor avea programul prelungit până la defluirea spectatorilor.

Conducerea RATB a mai precizat că spectatorii care vor asista la partida dintre FCSB şi Viktoria Plzen vor avea la dispoziţie şi autobuzele din liniile de noapte. Această decizie vine după ce la partida disputată în play-off-ul Ligii Campionilor dintre FCSB şi Sporting Lisabona, RATB nu a modificat programul de circulaţie şi fanii ”roş-albaştrilor” s-au văzut nevoiţi să se descurce pe cont propriu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Metroul nu se prelungeşte pentru FCSB – Plzen

Din păcate, aşa cum a devenit deja obişnuinţă, cei de la Metrorex nu au anunţat niciun fel de modificare a programului pentru joi seara. Nu e o surpriză şi nici o noutate, pentru că metroul nu a circulat peste program nici după partida dintre FCSB şi Sporting, deşi la meci au asistat peste 50.000 de spectatori! Conducerea Metrorex a anunţat atunci că FCSB nu a făcut cerere în acest sens. 10.000 de euro costă prelungirea cu o oră a programului metroului.

ADVERTISEMENT

FCSB – Plzen se joacă joi seară, de la ora 22.05, pe Arena Naţională. Este a doua întâlnire pe acest stadion dintre cele două formaţii în acest sezon. În manşa tur a preliminariilor pentru Champions League, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 2-2. Calificarea a fost tranşată în Cehia, acolo unde formaţia antrenată de Nicolae Dică s-a impus cu 4-1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri