Facebook

RATB vrea să scumpească biletele cu aproape 40%

Din septembrie, călătoriile cu autobuzul şi tramvaiul în Bucureşti s-ar putea scumpi. Regia de Transport Public a cerut o majorare a tarifelor cu aproape 40%, culmea, după ce a fost...
11.08.2015 | 20:17
RATB vrea să scumpească biletele cu aproape 40%

Din septembrie, călătoriile cu autobuzul şi tramvaiul în Bucureşti s-ar putea scumpi. Regia de Transport Public a cerut o majorare a tarifelor cu aproape 40%, culmea, după ce a fost sancţionată de protecţia consumatorilor pentru că punea viaţa pasagerilor în pericol.

De asemenea, ANAF a blocat conturile regiei din cauza datoriilor uriaşe acumulate la bugetul de stat. Iar găurile financiare apărute din cauza proastei administrări ar putea fi acoperite acum din banii călătorilor.

Condiţiile de transport public în Bucureşti se deteriorează de la o zi la alta. Călătorii aşteaptă tot mai mult în staţii, iar când tramvaiul sau autobuzul soseşte în sfârşit, în interior aerul este sufocant. Revoltător este că în unele mijloace de transport pare că nu s-a mai făcut curat de mai mulţi ani.

FOTO. Scenariu înfiorător! NASA a confirmat. Un asteroid cu diametru de 4 kilometri VA LOVI Pămîntul în septembrie 

Rugina, praf, cu asta trebuie sa se confrunte bucurestenii de fiecare data cand se urca intr-un mijloc de transport in comun. In plus, multe dintre mijloacele de transport din Bucuresti sunt vechi de zeci de ani, pun in pericol viata calatorilor, iar ANPC a amendat RATB pt acest lucru.

LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

Autoritatea pentru Protecţia Consumatorilor a sancţionat RATB cu 150.000 de lei după ce a descoperit că autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele nu mai fuseseră igienizate de câteva luni. Iar o parte dintre acestea nu au mai fost lăsate să iasă pe traseu fiindcă puneau viaţa călătorilor în pericol. După o lună, condiţiile de transport sunt aceleaşi, în schimb RATB vrea să majoreze tarifele.

ATENŢIE ROM NI! Avertisment de ultimă oră din partea autorităţilor! ÎNŞELĂCIUNEA ASTA face prăpăd pe internet!  NU DESCHIDEŢI MAILUL care VĂ FURĂ banii din conturi!

Preţul unei călătorii ar urma să crească de la un leu şi 30 de bani până la aproximativ 2 lei, din luna septembrie. Iar tariful pentru abonamentul lunar pe toate liniile ar ajunge la 70 de lei, de la 50 de lei.

Pentru aplicarea noilor preţuri nu mai e nevoie decât de acceptul consilierilor generali din cadrul Primăriei Capitalei. Deocamdată, cei mai mulţi spun în faţa camerelor TV că nu vor fi de acord cu majorarea tarifelor.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FACEBOOK
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri