Fotbal international

Ratează Denis Drăguș EURO 2019? Ce se întâmplă cu atacantul Viitorului. “L-a făcut să creadă că are toată lumea la picioare!”

06.04.2019 | 17:04

Denis Drăguș, unul dintre cei mai importanți jucători din echipa națională a României U21, a început foarte bine sezonul 2018 – 2019, dar acum ar putea să rateze EURO 2019 din Italia și San Marino. Fotbalistul în vârstă de 19 de ani trece printr-o perioadă dificilă, iar Adrian Boingiu, unul dintre secunzii lui Mirel Rădoi, știe ce se întâmplă cu fotbalistul Viitorului.

Ratează Denis Drăguș EURO 2019? Ce spune secundul lui Mirel Rădoi

“Nu e o problemă de formă sportivă, eu îl cunosc de mic, de când a venit prima dată la fotbal, la Liceul Sfântul Pantelimon. A stat doi ani, apoi a mers la domnul Mircea Pigulea, apoi a plecat la Viitorul. Denis e un copil pe care îl definește cuvântul “răsfățat”. Extrem de răsfățat. În momentul în care el a ajuns la un nivel de top, acel răsfăț primit de la familie, de la tatăl lui – știți că a fost fotbalist de Liga 1! – l-a făcut să creadă că are toată lumea la picioare. Pentru el lumea s-ar fi oprit într-un fel! Și exagerează foarte mult din cauza acestui fapt.

Eu nu zic că a regresat. Problema e că atunci când are mingea la picior, Denis încearcă să facă mult mai mult decât este cazul pentru momentul respectiv. Și de aici provin și ratările cu nonșalanță care dau o senzație de superficialitate. Și asta e discuția pe care am avut-o cu Mirel. Noi urmărim jucătorii, facem rapoarte, cam unde și în ce fel se comportă. Și în privința lui Denis am ajuns la concluzia că trebuie să avem o discuție cu el, Mirel, nu noi. Nu din punct de vedere calitativ, nu valoric, ci din punct de vedere comportamental. Pentru că aici e un dezechilibru care își pune amprenta pe evoluția lui”, a spus Adrian Boingiu, conform Prosport.ro.

Ianis Hagi și Denis Drăguș la finalul meciului Universitatea Craiova – Viitorul

Denis Drăguș a înscris ultimul gol în Liga 1 Betano pe 5 decembrie 2018

Denis Drăguș a început foarte bine sezonul 2018 – 2019, iar atacantul Viitorului a înscris în Liga 1 Betano cinci goluri, dar evoluțiile acestuia s-au schimbat total în ultimele partide. Astfel, ultimul gol macat de Denis Drăguș pentru fosta campioană a fost pe 5 decembrie 2018, atunci când Viitorul a remizat pe terenul celor de la Gaz Metan, scor 2-2.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,5 milioane de euro, Denis Drăguș mai are contract cu FC Viitorul Constanța până pe 30 iunie 2023. Atacantul a debutat în tricoul echipei naționale a României pe 10 septembrie 2018 în meciul jucat de “tricolori” cu Serbia, pe Partizan Stadion, scor 2-2, în Liga Națiunilor.