Eugenie Bouchard, în pericol să rateze Roland Garros-ul! Ce decizie a luat canadianca

Irina Aldea   
în Sporturi
17/04/2018, 19:49
Eugenie Bouchard, în pericol să rateze Roland Garros-ul! Ce decizie a luat canadianca

Acest lucru se va întâmpla deoarece Bouchard a hotărât să se înscrie în turneul de la Strasbourg, care are loc în săptămâna când sunt programate calificările la Roland Garros, potrivit Ok Tennis. Aflată pe locul 119 WTA, Bouchard are şanse infime să prindă direct un loc pe tabloul principal la Open-ul francez, astfel că ar fi nevoită să joace calificări.

Numai că WTA a schimbat regulamentul, iar jucătoarele care se înscriu la Strasbourg nu sunt primite în calificările de la Roland Garros. În aceste condiţii, Bouchard va rata prezenţa la Roland Garros, fiind nevoită să se mulţumească cu un loc la Starsbourg. Canadianca de 24 de ani are în palmares o finală la Wimbledon, iar la Roland Garros cea mai bună performanţă este semifinala din 2014.

Eugenie Bouchard, în căutarea echilibrului profesional

Eugenie Bouchard depune din ce în ce mai mult efort pentru a ieşi din situaţia de criză în care se află de câţiva ani deja. Canadianca este în căutarea unei noi echipe care să-i ofere sprijin. Genie a făcut deplasarea în California pentru a lua legătura cu antrenorul Robert Landsdorp, în vârstă de 79 de ani, cunoscut pentru felul în care a lucrat cu Maria Sharapova, Tracy Austin sau Lidnsay Davenport.

Închide ×