Nicio categorie

“Răţoiul” Pato l-a făcut mare pe “bunicul” Dida

 ...
24.10.2013 | 17:17
Alexandre Pato riscă să nu mai rămînă multă vreme la Corinthians, dacă nu va găsi mai repede drumul spre gol

 

În această dimineaţă, pe Arena do Gremio din Porto Alegre, a avut loc returul sferturilor de finală în cupa Braziliei între Gremio şi Corinthians. Acest meci a reprezentat un derby al suferinţei în Brazilia. Gremio nu mai cîştigase de 4 meciuri, în timp ce Corinthians nu a mai avut o victorie de 7 meciuri.

Acest meci a reprezentat o rampă de revenire pentru ambele echipe, dar şi un duel foarte interesant între doi foşti colegi, Alexandre Pato (24 ani) si Dida  (40 ani). Aceştia au fost coechipieri la AC Milan şi au reusit împreuna să cucerească Super Cupa Europei în 2007.

Meciul de pe Arena do Gremio începea de la 0-0, rezultat înregistrat în primul meci dintre cele două. 0-0 a fost rezultatul şi dupa 90 minute la Porto Alegre şi s-a trecut la lovituri de departajare. Aici Pato şi-a demonstrat forma execrabilă prin care trece, lucru care l-a făcut mare înca o dată pe Dida. ”Raţoiul” a executat lovitura decisivă cu o scăriţa care nu l-a surprins pe Dida. Acesta a prins fără emoţii, iar sărbatoarea s-a declanşat pe Arena do Gremio. Modul în care a executat fostul atacant al rossonerilor acest penalty a enervat pe toata lumea din tabăra celor de la Corinthians, inclusiv pe fanii acestora , care nu mai suportă forma slabă arătată de atacant in ultimele luni şi doresc îndepartarea acestuia de la club. Culmea, Alexandre Pato este golgheterul brazilienilor cu 14 reusite toate pînă în luna februarie. De  atunci însa nu a mai reuşit sa marcheze, ceea ce reprezintă cea mai neagră perioadă din cariera lui Pato.

VEZI VIDEO:

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri