Sport

Raul Opruț, prima reacție după transferul șoc la Dinamo: „Îmi doream să ajung la un club cu istorie“

Raul Oprut a oferit prima reacție după ce a semnat cu Dinamo București, din postura de jucător sosit din străinătate, de la belgienii KV Kortrijk.
19.06.2024 | 20:34
Raul Oprut prima reactie dupa transferul soc la Dinamo Imi doream sa ajung la un club cu istorie
Primele declaratii ale lui Oprut dupa ce a semnat cu Dinamo / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Campania de mercato s-a lansat în forță pentru „câini“, care au adus deja șase nume noi în lotul lui Kopic. Dinamo s-a salvat in-extremis de la retrogradare, după ce a disputat al treilea baraj consecutiv, astfel că se pregătește temeinic.

De ce a ales-o Raul Opruț pe Dinamo

Fundașul stânga a declarat că principalul motiv pentru care a ales-o pe Dinamo este istoria clubului. Opruț consideră că este un loc propice pentru dezvoltarea sa, care are nevoie de suportul fanilor.

ADVERTISEMENT

”Mă simt foarte bine, sunt foarte fericit. Chiar îmi doream să ajung la un club cu istoria pe care Dinamo o are. Mi-am dat seama de aseară când a apărut prin presă și mi-au dat vreo 40-50 de fani mesaje.

Am simțit cu adevărat căldura clubului. Sunt fericit că sunt aici și sper să răsplătesc aceste așteptări cu evoluțiile mele din teren. Vreau să joc cât mai bine, să fiu sănătos și obiectivul de echipă este important să facem un sezon bun.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță vor fi obiective mărețe pentru că Dinamo mereu și-a propus să fie acolo sus. Sperăm să reușim acest lucru și să bucurăm toți suporterii care susțin Dinamo”, a spus Raul Opruț, pentru conturile de social media ale lui Dinamo.

Raul Oprut Dinamo
Raul Oprut a semnat cu Dinamo / Montaj FANATIK

Cel mai tare transfer din SuperLiga

Până la acest moment, Opruț este cel mai tare transfer al verii din SuperLiga, judecând după statutul său. Fundașul stânga a fost chemat la echipa națională recent, unde a jucat contra Columbiei, în martie, la Madrid.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fundașul are 125 de meciuri în tricoul echipei Hermannstadt la nivel de prim eșalon. Pe lângă cele patru prezențe în echipa națională, Opruț a mai strâns și trei partide în Jupiler League.

Cota fundașului stânga este de 500.000 de euro, potrivit Transfermarkt, cu 300.000 mai puțin decât maximul atins vreodată. Opruț sosește din postura de transfer din străinătate, deși a evoluat la Hermannstadt ultima dată, ca împrumut.

ADVERTISEMENT

Dinamo a mai transferat alți cinci jucători, printre care și fostul jucător al lui Arsenal, tânărul Cătălin Cirjan. Cei semnați de Dinamo sunt Răzvan Paşcalău, Kennedy Boateng, Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea și Alexandru Roșca.

ADVERTISEMENT