Sport

Raul Rusescu a analizat șansele pe care le mai are FCSB la titlu: ”Au început slăbuț”

Dublu campion cu echipa finanțată de Gigi Becali, atacantul Raul Rusescu a analizat șansele la titlul ale roș-albaștrilor.
30.09.2022 | 09:00
Raul Rusescu a analizat sansele pe care le mai are FCSB la titlu Au inceput slabut
Raul Rusescu a analizat șansele pe care le mai are FCSB la titlu: ”Au început slăbuț”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul golgheter al echipei FCSB și al României, Raul Rusescu este de părere că echipa pregătită de Nicolae Dică are puterea de a reintra în lupta pentru câștigarea campionatului.

Raul Rusescu, despre FCSB: ”Își vor reveni”

Revenit în campionatul României, după o experiență nereușită în Italia, la gruparea din ligile inferioare Lamezia, Raul Rusescu rămâne cu sufletul alături de echipa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Pus să comenteze situația actuală a roș-albaștrilor, clasați abia pe locul 14 în SuperLiga, fostul triplu campion al României a declarat că roș-albaștrii își vor reveni și că în ciuda rezultatelor extrem de slabe nu și-au anulat șansele la câștigarea campionatului.

”Au început slăbuţ campionatul, probabil că obiectivul principal era calificarea în Conference League. Au reuşit şi probabil că îşi vor reveni. Da, pot spera la titlu”, a spus Rusescu.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 34 de ani atacantul care a fost golgheterul României în sezonul 2012/2013, evoluează în prezent la Concordia Chiajna, echipă ce a fost eliminată, joi, din play-off-ul Cupei României de Universitatea Cluj 0-2.

Nicolae Dică, probleme de lot înaintea meciului cu FC Argeș

Cu o singură victorie în primele nouă etape disputate din actualul campionat, FCSB este la doar două puncte de primul loc retrogradabil și la 9 puncte de locul 6, ultimul care duce în play-off.

ADVERTISEMENT

Victoria este în aceste condiții obligatorie pentru trupa antrenată de Nicolae Dică. Însă, tehnicianul are probleme de lot înaintea meciului cu FC Argeș, programat duminică, de la 21:30.

Pe lista jucătorilor indisponibili a apărut și Risto Radunovic, după meciurile din Liga Națiunilor cu Muntnegru. Fotbalistul a suferit o leziune pe mușchii adductori și ar putea lipsi o lună.

ADVERTISEMENT

Oficialii vicecampioanei au decis să-l trimită pe apărătorul de bandă la Belgrad, pentru a fi tratat de vraciul Marijana. Astfel, fotbalistul ar putea reveni mai repede pe teren, probabil la meciul cu Silkeborg din Conference League.

  • 147 de meciuri a jucat Raul Rusescu pentru FCSB în toate competițiile și a marcat 59 de goluri

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru ”1 și sub 2,5 goluri” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT