Fotbal international

Raul Rusescu a furat notițele austriecilor. Moment amuzant pe Arena Națională. Foto

31.08.2018 | 08:46
Raul Rusescu a furat notitele austriecilor Moment amuzant pe Arena Nationala Foto

FCSB a învins Rapid Viena cu scorul de 2-1, dar a ratat calificara în grupele Europa League, după 3-4 la general, la capătul unui meci care a avut de toate. Mihai Bălașa a fost eliminat în prelungiri pentru 2 cartonașe galbene, însă un moment extrem de amuzant a venit puțin mai târziu, când Raul Rusescu a furat notițele austriecilor. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

Echipa antrenată de Nicolae Dică nu a reușit să remonteze scorul din tur (1-3) înregistrat în meciul de pe terenul celor de la Rapid Viena. Harlem Gnohere a deschis scorul pentru FCSB după doar 12 minute de joc, iar Mihai Roman a făcut 2-0 la ultima fază a primei reprize, însă austriecii au redus din diferență în minutul 63 prin Mario Sonnleitner, iar jucătorii FCSB-ului nu au reușit să marcheze golul care să trimită partida în prelungiri.

Portarul Andrei Vlad a gafat la golul înscris de Rapid Viena. În minutul 63, la scorul de 2-0 în favoarea FCSB, Vlad a încercat să apere un șut care se ducea în aut de poartă, iar mingea respinsă de el a ajuns la un jucător austriac, care a recentrat mingea și Sonnleitner a trimis-o în poartă.

Jucătorul FCSB-ului a furat foaia cu indicații
Jucătorul FCSB-ului a furat foaia cu indicații

Raul Rusescu a furat notițele austriecilor

Mihai Bălașa a fost eliminat în prelungirile meciului pentru 2 cartonașe galbene, iar la scurt timp Raul Rusescu avea să fie protagonistul unei faze extrem de amuzante. Antrenorul austriecilor, Goran Djuricin, pregătise un bilețel cu indicații pentru jucătorii săi, pe care l-a trimis din mână în mână până la fotbaliștii din defensivă. În cele din urmă fițuica a ajuns la Stefan Schwab. Rusescu a tras repede cu ochiul și a văzut că pe bucata de hârtie erau trecute indicații tactice și a decis să le strice strategia. Jucătorul FCSB-ului a furat foaia cu indicații, gestul său fiind surprins de camerele video. Din păcate, oaspeții au rezistat până la final, iar FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League.