Fotbal intern

Raul Rusescu a semnat cu FCSB! Vine şi fundaşul central! Becali confirmă

03.08.2018 | 16:16
Raul Rusescu a semnat cu FCSB! Atacantul se bucură după golul marcat.

Raul Rusescu a semnat cu FCSB, aşa cum FANATIK.RO anticipa în exclusivitate acum două zile. Gigi Becali a confirmat pentru site-ul nostru cea mai proaspătă informaţie din campania de transferuri a vicecampioanei.

“De unde ştiţi voi d-astea? Da, azi semnează şi Rusescu, şi fundaşul central, iar mâine o să afle şi presa”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Raul Rusescu a semnat cu FCSB! A acceptat propunerea lui Becali

Telenovela “Raul Rusescu înapoi la FCSB” s-a terminat. Atacantul se întoarce la gruparea roş-albastră după 3 ani, timp în care a jucat pentru turcii de la Osmanlispor, cu care mai avea contract până în vara lui 2019. Rusescu a renunţat la ultimul an de angajament cu formaţia din Ankara, care a retrogradat la finele sezonului trecut şi a decis să accepte oferta lui Gigi Becali. Este pentru a treia oară în acest an, 2019, când Becali şi Rusescu se aşează la masa tratativelor pentru întoarcerea acasă a golgeterului.

S-a întâmplat în iarna trecută, când Rusescu a preferat să mai rămână la Osmanli, în prima ligă, s-a întâmplat şi acum două luni, când FCSB şi-a reluat pregătirile şi Becali insista ca jucătorul să-şi dea acordul cât mai repede şi să plece în cantonament cu noii colegi. Raul a întârziat răspunsul, dorind mai mulţi bani, iar Gigi a renunţat pe moment la el. Rusescu era supărat atunci şi pentru declaraţiile lui Becali, care îl făcuse “băbăciune“. Acum, atacantul a acceptat propunerea patronului FCSB.

Raul Rusescu a semnat cu FCSB! Cât câştigă pe lună

Iar ceea ce Gigi Becali a promis zilele trecute s-a realizat acum. A adus atacantul român de 30 de ani despre care vorbea, dar în condiţiile financiare pe care i le-a promis în luna iunie 2018. Rusescu va câştiga 20.000 de euro pe lună, devenind cel mai bine plătit jucător al “roş-albaştrilor”. Doar Teixeira mai are acest salariu, dar portughezul are angajament doar pe şase luni, până în decembrie 2018, cu prelungire automată dacă FCSB intră în grupele Europa League.

Raul Rusescu a stat în cumpănă dacă să accepte propunerea lui Becali, pentru că pe adresa sa venise şi o ofertă de la Eskisehir, formaţie cu care a semnat Cristi Tănase acum câteva săptămâni, informaţie dezvăluită joi de FANATIK.RO.

Raul Rusescu a semnat cu FCSB
Raul Rusescu a semnat cu FCSB şi se bucură că va fi din nou coleg cu Mihai Pintilii, cu care este prieten foarte bun

“Eu nu aduc atacanţi ca să joace, ei mă costă 6-700.000 de euro, care mie îmi produc bani, milioane! Când aduc atacanţi, lui Coman şi Tănase o să le sfârâie picioarele, apoi se culcă la 10, nu se mai culcă la 3”, declara Becali înainte de meciul de Europa League cu Rudar Velenje. La câteva ore a rezolvat problema atacantului, primind răspuns pozitiv de la Rusescu. Becali nu se opreşte aici, pentru că ar mai dori un vârf străin, discuţia fiind între Adam Nemec şi Cristian Lopez.

Raul Rusescu a semnat cu FCSB. Vine şi un fundaş central brazilian

Nu doar Rusescu este noul jucător al FCSB. Informaţiile FANATIK.RO erau că Becali a rezolvat şi aducerea unui fundaş central, după ce dăduse afară nu mai puţin de trei stoperi în această vară: Găman, Larie şi Artur Jorge. Patronul FCSB a evitat să-i dezvăluie identitatea noului fundaş. “Nu pot să vă spun mai multe, dar e străin, nu român“, a declarat pentru FANATIK.RO Gigi Becali. Din informaţiile noastre, fundaşul central este de naţionalitate braziliană.

”Nu mai iau jucători pe care nu-i cunosc, pe Rusescu îl ştiu bine şi ştiu că poate să joace și 4-2-3-1 și 4-3-3” – Gigi Becali

270.000 de euro este cota actuală a lui Rusescu pe transfermarkt, ultima actualizare fiind făcută pe 29 mai 2018. Vârful cotării s-a înregistrat pe 5 iunie 2013, fiind 4,14 milioane de euro, acesta reprezentând biletul pentru transferul la FC Sevilla

3 iunie 2017 este data ultimului meci oficial al lui Raul Rusescu, el jucând 45 de minute pentru Osmanlispor în eșecul, 0-4, de la Beșiktaș. În această vară, gruparea din Ankara a retrogradat din prima ligă turcă și vrea să scape de jucătorii cu salarii mari, plus că numărul străinilor este limitat în divizia a doua