Fotbal intern

Raul Rusescu, aproape de plecarea de la FCSB! Anunțul de ultima oră. Turcii confirmă Fanatik

05.01.2019 | 21:22
Raul Rusescu aproape de plecarea de la FCSB Anuntul de ultima ora Turcii confirma Fanatik
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK anunța încă din 9 decembrie, Raul Rusescu este la un pas de o revenire în Turcia. Fotomac anunță că Giresunspor a început negocierile cu FCSB pentru transferul lui Rusescu.

Deși nu a evoluat prea des în ultimii doi ani, Rusescu încă se bucură de atenția cluburilor din Turcia, iar Giresunspor pare hotărâtă să-l transfere pe atacantul în vârstă de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Raul Rusescu, aproape de plecarea de la FCSB

Problema lui Rusescu ar fi că va face o trecere bruscă, de la un club cu pretenții de cupe europene, la o formație care se zbate în mediocritate în liga a 2-a din Turcia. La finalul turului, Giresun ocupă locul 13, la numai trei puncte distanță de locurile retrogradabile.

Fotomac confirma Fanatik
Fotomac confirma Fanatik

Salariu uriaș pentru Rusescu la FCSB

Veteranul din lotul FCSB are un salariu uriaș în prezent: 25.000 de euro pe lună! Este principalul motiv pentru care Gigi Becali nu ar spune nu unei oferte decente din partea turcilor. Chiar și așa, planurile îi pot fi date peste cap dacă nu cumva titularul postului de atacant, Harlem Gnohere, se va transfera în Golf.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Rusescu ar putea fi păstrat în lot în lipsa unui alt atacant de careu. FCSB l-ar putea lua și pe Andrei Cristea, atacantul lui Poli Iași, însă momentan cele două părți nu s-au înțeles asupra sumei de transfer.

Raul Rusescu a cucerit patru trofee în prima sa perioadă petrecută la FCSB. Are cifre decente și în acest sezon, cu trei goluri și cinci assist-uri în 19 partide oficiale disputate pentru roș-albaștri.

ADVERTISEMENT

În Turcia, Rusescu a mai evoluat doar pentru Osmanlispor, însă a avut un prim sezon foarte bun acolo, pe care l-a terminat cu zece goluri în 26 de partide. Raul Rusescu a mai evoluat de-a lungul carierei la echipe importante din Europa, precum Sevilla sau Sporting Braga.