Sport

Raul Rusescu e reticent cu Billel Omrani, noul atacant al FCSB: „Fără să îi jignesc, CFR nu e Steaua”

Raul Rusescu (34 de ani), fostul golgheter al FCSB, a comentat transferul lui Billel Omrani la echipa condusă de Nicolae Dică.
28.09.2022 | 09:30
Raul Rusescu e reticent cu Billel Omrani noul atacant al FCSB Fara sa ii jignesc CFR nu e Steaua
5 luni au trecut de la ultimul meci oficial jucat de Billel Omrani. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Billel Omrani la FCSB, însă nu toată lumea e încântată de mutarea făcută de Gigi Becali. E și cazul lui Raul Rusescu.

Raul Rusescu nu e dat pe spate de transferul lui Billel Omrani la FCSB: „Să vedem ce va face și de acum încolo”

Raul Rusescu a vorbit pentru as.ro despre transferul lui Billel Omrani la FCSB și îl avertizează pe atacantul francez: „Nu putem să contestăm lucrurile pe care Omrani le-a făcut. Putem doar să vedem ce va face şi de acum încolo”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Omrani a reușit să cucerească cinci titluri de campion în Gruia, Rusescu îl pune cu picioarele pe pământ: „Într-adevăr, la CFR a câştigat câteva campionate la rând. Trebuie să fim realişti. Fără să îi jignesc, CFR nu e Steaua (n.r. FCSB). Şi lucrurile sunt diferite”.

Acuzat că are probleme cu greutatea, Raul Rusescu nu consideră relevant acest aspect: „Lucrul ăsta (n.r. kilogramele în plus) numai în România e o problemă. Nu cred că interesează pe cineva dacă un jucător are sau nu kilograme în plus. Important e ce face el, aportul lui pentru echipă”, a mai spus jucătorul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir îl desființează pe Billel Omrani: „E mai gras ca mine! Nu poate sa fugă, face 2-3 sprinturi și stă la umbră”

Dumitru Dragomir l-a criticat dur pe Billel Omrani: „Lăsați-mă cu Omrani. În primul rând, puneți-l pe cântar, e mai gras ca mine. Nu poate fi fotbalist unul cu trei kilograme în plus. Pâna le dă jos, pierde tonusul muscular.

Nu poate sa fugă, face 2-3 sprinturi și stă la umbră. E așa un tip conflictual Omrani, a avut un conflict și cu Dan Petrescu. A avut o perioada bunicică, nu a avut niciodată una bună. Nu se va impune nicidecum titular”, a spus fostul președinte al LPF, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir consideră că Nicolae Dică ar trebui mai degrabă să îi ofere mai multe șanse lui Ianis Stoica, decât să îl folosească pe atacantul francez: „Între Omrani și Stoica, aș fi forțat cu Stoica. L-au curățat și pe ăsta! Poate face unul, două, trei jocuri bune (Billel Omrani – n.r.), pentru că orice fotbalist face așa, dar nu poate face mai multe la rând, cum face Olaru”.

Billel Omrani a încasat o sumă importantă la semnătură

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Billel Omrani a încasat nu mai puțin de 250.000 de euro când a semnat contractul cu FCSB. Omrani are un salariu lunar de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Vârful a jucat ultimul meci oficial pe 15 mai 2022, iar în vară și-a încheiat contractul cu CFR Cluj. Este evaluat conform Transfermarkt la 1,6 milioane de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru ”nu marchează ambele echipe” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT