Fotbal intern

Raul Rusescu, fără resentimente după ce Florin Tănase i-a doborât recordul: „Are un sezon fantastic”

04.05.2021 | 20:26
Raul Rusescu fara resentimente dupa ce Florin Tanase ia doborat recordul Are un sezon fantastic
ADVERTISEMENT

Golul lui Florin Tănase din partida FCSB-CFR Cluj, scor 1-1, a consemnat un record impresionant. Căpitanul „roș-albaștrilor” a devenit cel mai bun marcator într-un sezon de Liga 1, reușind să depășească recordurile deținute de Raul Rusescu și Claudiu Răducanu.

Raul Rusescu, actualul atacant de la Academica Clinceni, l-a felicitat pe Florin Tănase, recunoscând că se bucură pentru recordul stabilit de căpitanul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Totodată, Raul Rusescu a comentat și remiza dintre FCSB și CFR Cluj, spunând că echipa lui Edi Iordănescu este o echipă mai pragmatică, iar în fotbal se poate întâmpla orice.

Raul Rusescu îl felicită pe Florin Tănase

Raul Rusescu, fostul golgheter din Ghencea, l-a felicitat pe Florin Tănase, care a doborât recordul său de goluri într-un singur sezon de Liga 1 pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Îl felicit, mă bucur pentru el, are un sezon fantastic. Ținând cont că a marcat foarte multe goluri și că este căpitanul echipei, cred că le va lipsi la Botoșani.

Nu mă așteptam ca CFR să egaleze, dar ăsta e fotbalul, asta e CFR. CFR este o echipă pragmatică”, a spus Raul Rusescu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat după sezoanele bune făcute de Răducanu și Rusescu

Atât Claudiu Răducanu, cât și Raul Rusescu au plecat imediat după cele mai bune sezoane făcute la FCSB, iar ambii au ajuns în prima ligă din Spania, la două echipe puternice ale ibericilor.

Claudiu Răducanu a fost transferat în vara anului 2004 de FCSB la Espanyol Barcelona, în timp ce Raul Rusescu a prins un transfer important în 2013 la Sevilla.

ADVERTISEMENT

Acum, Florin Tănase are câteva oferte interesante, iar Giovanni Becali, impresarul său, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK din ce zonă sunt echipele care sunt interesate de „Tase”:

Eu nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase. Da, sunt șanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali.

Și, bineînțeles, dacă și Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5 – 4 milioane de euro și atunci toate părțile pot fi mulțumite”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,93 este cota pentru „Ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT