Sport

Raul Rusescu, la primul gol de la revenirea în Liga 1! Când a înscris ultima oară. Video

31.10.2020 | 15:01
Raul Rusescu la primul gol de la revenirea in Liga 1 Cand a inscris ultima oara Video
ADVERTISEMENT

Raul Rusescu a revenit în Liga 1 și a marcat primul gol, după ce a înscris superb cu un șut din voleu, în meciul câștigat de echipa sa, Academica Clinceni cu scorul de 2-0, în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Fostul golgheter al lui FCSB arată că nu a uitat fotbalul și poate fi din nou un atacant de clasă. În meciul cu Sepsi OSK, și-a mai creat și multe alte ocazii, ba chiar a ratat și un penalty înainte să înscrie.

ADVERTISEMENT

Cândva, prezent frecvent în lotul echipei naționale, atacantul a fost vândut de Gigi Becali la FC Sevilla în 2013, pentru 4,6 milioane de euro, iar acum cota sa a scăzut incredibil, până la 300.000 de euro.

Raul Rusescu nu mai înscrisese în Liga 1 de pe 26 august 2018, dintr-un meci cu Viitorul, în care a dat și două pase de gol

Ultimul gol reușit de Rusescu în Liga 1, a fost într-un meci cu Viitorul câștigat cu 4-1 la Ovidiu și în care a dat și două pase de gol, acum mai bine de doi ani! Deși ar fi vrut să continue în Turcia sau în altă parte în străinătate, pandemia l-a prins fără contract și a luat decizia să se antreneze cu foștii colegi de la FCSB, Cristi Tănase, Florin Gardoș și Paul Pârvulescu, care l-au convins să semneze cu ilfovenii.

ADVERTISEMENT

 

Revenit la FCSB în iulie 2019, împrumut de la Giresunspor, a jucat doar două meciuri pentru echipa lui Gigi Becali, care l-a criticat constant. Chiar și așa, atacantul a dat o pasă de gol și a înscris un gol în Cupa României, la Alba Iulia, în timp ce în preliminariile Europa League nu a jucat deloc.

La finalul sezonului, Raul a revenit la Giresunspor, unde a jucat 30 de meciuri în liga secundă din Turcia și a înscris 12 goluri, reușind și o pasă de gol, în timp ce în 2020 nu a jucat nicio partidă pentru echipa turcă și și-a încheiat contractul.

ADVERTISEMENT

Raul Rusescu are doar două meciuri în 2020, iar cota s-a ajuns la doar 300.000 de euro de la 4,6 milioane în 2013

Deși nu era pus la punct cu pregătirea fizică, Raul și-a pus amprenta asupra jocului chiar de la primul meci, când Clinceniul a câștigat pe terenul liderului, Universitate Craiova, practic la primul meci în 2020.

După ce a ratat un penalty în meciul cu Sepsi, Raul a reușit să înscrie primul gol la doar al doilea său meci, printr-o execuție caracteristică și arată în continuare că are un simț al porții extraordinar: ,,Mă bucur de fiecare antrenament, de fiecare meci. Mă bucur să fiu aici, am colegi buni și asta mă bucură”, a declarat Rusescu la finalul meciului cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

 

Raul Rusescu are trei titluri de campion al României, dintre care două cu FCSB, cu care a luat și o Cupă a României și Cupa Ligii cu FCSB, iar în sezonul 2012-2013 a fost golgheterul campionatului cu 21 de goluri, fiind declarat și fotbalistul anului.

Mai jos, puteți urmări unele dintre cele mai frumoase goluri înscrise de Raul Rusescu în Liga 1, în tricoul FCSB:

 

 

 

ADVERTISEMENT