Fotbal intern

Raul Rusescu, naș de botez la Alex Chipciu la finalul sezonului. Care sunt toate cumetriile dintre foștii jucători de la FCSB. Exclusiv

12.05.2021 | 22:30
Raul Rusescu nas de botez la Alex Chipciu la finalul sezonului Care sunt toate cumetriile dintre fostii jucatori de la FCSB Exclusiv
Raul Rusescu, naș de botez la Alex Chipciu la finalul sezonului. Care sunt toate cumetriile între foștii jucători de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Raul Rusescu a marcat împotriva fostei sale echipe, FCSB, iar managerul sportiv Mihai Stoica nu a ezitat să îi reproşeze atacantului că nu a fost la fel de activ şi cu CFR Cluj, lansând o ipoteză surprinzătoare: a semnat din vară cu CFR. Raul Rusescu este naşul de botez al lui Alex Chipciu, care acum joacă la campioana României, însă între mulţi foşti jucători de la echipa roş-albastră relaţia de prietenie s-a transformat într-una de familie. 

Mihai Stoica a avut o discuţie în contradictoriu cu jurnalistul Costi Mocanu şi a lansat un scenariu incredibil: „Sunt zvonuri că CFR i-a promis contract din vară lui Rusescu”, este acuza lansată de oficialul FCSB.

ADVERTISEMENT

Raul Rusescu îi va boteza şi cea de-a patra fată lui Alex Chipciu! E şi naş de cununie

FANATIK a aflat că la finalul campionatului, Raul Rusescu îi va boteza şi pe cea de-a patra fată a lui Alex Chipciu. Rusescu este naşul de cununie al lui Chipciu şi i-a botezat şi primii trei copii, urmând ca în vară să fie din nou naş de botez, pentru a patra oară.

Însă, este o practică obişnuită ca foştii colegi de la Steaua să îşi transforme relaţiile de prietenie în familie. Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei, a format o echipă foarte unită la roş-albaştrii, care a dominat competiţia internă timp de câţiva ani şi a evoluat în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Marea familie roş-albastră! Care sunt cumetriile între foştii jucători FCSB!

Iar unitatea din teren a fost şi în afara gazonului, majoritatea dintre jucători având relaţii de prietenie. Astfel, la Steaua a fost o adevărată familie roş-albastră, cu mulţi jucători deveniţi rude, iar exemplul Rusescu-Chipciu nu este singular.

Totul a început când Ana Maria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, i-a năşit pe Paul Pârvulescu şi Alex Bourceanu. Reghe a creat o echipă foarte unită la Steaua, majoritatea jucătorilor petrecându-şi şi timpul liber cu colegii de la club.

ADVERTISEMENT

Alex Chipciu este la rândul lui, naşul lui Mihai Pintilii, actualul antrenor secund al FCSB-ului. Iar fostul căpitan al roş-albaştrilor este naşul lui Vlad Chiricheş, dar şi al lui Ovidiu Popescu, fotbalist venit la FCSB după generaţia care a învins Chelsea şi a eliminat Ajax în 2013.

Ilie Poenaru, către Rusescu: “Băi, ai vorbit și tu cu Alex (Chipciu), joacă?”

După acuzele FCSB-ului, Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni, a vorbit despre relaţia dintre Raul Rusescu şi Alex Chipciu, spunând că i-a cerut jucătorului său informaţii de la finul Alex Chipciu despre cum ar putea să joace CFR Cluj:

ADVERTISEMENT

“Haideți să văd spun eu ceva ce dumneavoastră nu știți. Înainte de meciul cu CFR, l-am întrebat pe Raul: «băi, ai vorbit și tu cu Alex (Chipciu), joacă? Pentru că dacă joacă, e vorba să vedem cine joacă inter și cine atacant lateral. E posibil dacă joacă Alex să nu mai joace Costache».

Mi-a spus «Mister, nu vorbesc cu el, de câteva zile n-am vorbit cu el. Nici nu vreau să vorbesc. Este o înțelegere a noastră, nu ne sunăm. Și vă mai spun, chiar dacă ne-am suna am duce discuția la familie, la copii, oricum el nici măcar nu îmi dă de înțeles dacă joacă sau nu».

Știți cum suntem noi, antrenorii, vrem să aflăm primul 11 al adversarilor pentru a ști ce sistem folosesc. Dar așa fac la fiecare meci, așa cum la meciul cu FCSB am întrebat jucători de-ai mei dacă au vorbit cu cei de pe-acolo cu care sunt prieteni, ca să știm dacă apare X sau Y și în funcție de asta cum joacă”, a povestit Poenaru.

Legătura puternică dintre foştii jucători ai Stelei este vizibilă şi azi. Nu mai puţin de 5 jucători din generaţia roş-albaştrilor din anii 2012-2013 joacă la Academica Clinceni: Cristi Tănase, Raul Rusescu, Florin Gardoş, Adi Popa şi Paul Pârvulescu.

  • 32 de ani are Raul Rusescu
  • 450.000 de euro este cota de piaţă a atacantului de la Academica Clinceni

  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,65 este cota pentru “1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT