Fotbal intern

Raul Rusescu, peste Cristiano Ronaldo într-un top făcut de spanioli! Cum i-a impresionat. Video

22.11.2020 | 13:25
Raul Rusescu peste Cristiano Ronaldo intrun top facut de spanioli Cum ia impresionat Video
ADVERTISEMENT

Raul Rusescu a reușit să îi ia fața lui Cristiano Ronaldo într-un top al celor mai frumoase goluri realizat de ziariștii de la Marca și în care fotbalistul român a fost votat printr-un sondaj pe primul loc.

Fostul atacant al FCSB-ului marca un gol incredibil în urmă cu aproape opt ani, pe 30 noiembrie, într-un meci câștigat în deplasare la Concordia Chiajna, cu un scor zdrobitor, 6-0.

ADVERTISEMENT

Raul Rusescu marca atunci un gol incredibil, care a făcut înconjurul planetei și pe care spaniolii l-au votat pe primul loc într-un sondaj realizat de ziariștii de la cotidianul Marca.

Raul Rusescu de patru ori mai tare decât Cristiano Ronaldo! I-a cucerit pe spanioli cu execuția „Triple Sombrero” din partida cu Concordia Chiajna

Fostul jucător al lui FC Seviila nu a fost uitat de pe spanioli, care au rămas impresionați de golul marcat de atacantul lui FCSB în victoria categorică cu Concordia Chiajna de acum opt ani de zile.

ADVERTISEMENT

Astfel, golul lui Raul Rusescu a primit de patru ori mai multe voturi decât o altă reușită încredibilă a lui Cristiano Ronaldo, în poarta lui Thibauld Curtois, în partida câștigată de Real Madrid cu scorul de 2-0, conform ultimafaza.ro.

Golul lui Raul Rusescu a fost votat de cititorii Marca drept cel mai frumos al saptamanii in Europa.
Golul lui Raul Rusescu a fost votat de cititorii Marca drept cel mai frumos al saptamanii in Europa.

Raul Rusescu reușea o execuție incredibilă în minutul 41 al primei reprize, iar FCSB conducea deja cu 3-0 pe Concordia Chiajna, iar golul lui Raul „Gonzales” Rusescu avea să fie ales golul săptămânii în Europa.

ADVERTISEMENT

Ce înseamna execuția Triple Sombrero cu care Rusescu i-a gata pe spanioli

La acea fază, atacantul lui FCSB depășea trei adversari cu balonul în aer și îl învingea pe portarul Concordiei Chiajna, Alberto Cobrea, cu un lob extrem de fin, iar Raul Rusescu ajungea la 17 goluri în 18 partide de Liga 1!

Raul Rusescu a reușit în acel meci cu Concordia Chiajna să marcheze o dublă în doar șapte minute, după ce a înscris primul gol cu capul în minutul 34 al partidei. FCSB a câștigat atunci cu un set la zero și își lua revanșa după eliminarea din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Performanța lui Rusescu este și mai relevantă, dacă ne gândim că portughezul Cristiano Ronaldo a marcat în poarta excelentului Thibauld Curtois, în derby-ul cu rivala Atletico Madrid și în ciuda tuturor, starul lui Real Madrid a obținut doar 14% din voturi, față de 54% cât a primit „Raul de Ghencea”.

 

ADVERTISEMENT