Fotbal intern

Raul Rusescu pleacă de la FCSB! Este decis să-și rezilieze contractul

08.10.2018 | 12:53
Raul Rusescu pleaca de la FCSB Este decis sasi rezilieze contractul
ADVERTISEMENT

Raul Rusescu pleacă în iarnă de la FCSB! Din informațiile FANATIK.RO, Rusescu este decis să-și rezilieze contractul cu roș-albaștrii în pauza de iarnă, pentru că el consideră că nu are nicio șansă să joace atâta timp cât Gigi Becali a dat ordin să fie doar rezervă.

Atacantul este și motivul discordiei dintre Gigi Becali, Meme Stoica și Nicolae Dică, Rusescu nefiind oricum pe placul patronului nici atunci când a fost transferat. Pentru Raul a insistat foarte mult Mihai Stoica, dar Becali are altă părere.

ADVERTISEMENT

Raul Rusescu pleacă de la FCSB! Băgat în echipă peste capul patronului

După egalul de pe teren propriu cu FC Botoșani, Becali a răbufnit la adresa lui Rusescu, implicit a lui Dică, totul pornind de la faptul că jucătorul a fost folosit în spatele vârfului Harlem Gnohere. FANATIK.RO a dezvăluit atunci ordinul lui Becali ca „Bizonul” și Rusescu să nu mai fie niciodată în același timp pe teren, informație pe care Gigi a confirmat-o ulterior.

Raul Rusescu pleacă de la FCSB, deși are susținerea totală a lui Meme Stoica. Acesta a considerat că Raul nu este o „ciorbă reîncălzită”, ci un „caviar”!
Raul Rusescu pleacă de la FCSB, deși are susținerea totală a lui Meme Stoica. Acesta a considerat că Raul nu este o „ciorbă reîncălzită”, ci un „caviar”!

Meme și Dică au încercat să-l convingă pe patron cu argumente. Cum se pregătește Rusescu, ce face la antrenamente, cât ar fi  de util. Becali nici nu a vrut să mai audă, astfel că Dică a trecut peste capul patronului și l-a trimis pe Rusescu titular cu Călărașiul. „Nici nu știam că Gnohere e rezervă și Rusescu titular. Nu știam nici măcar echipa. A zis Dică, nu? E șef în toate. Ești bărbat, țipă tare să înțeleagă toată lumea”, a declarat, ușor ironic, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Rusescu își caută deja echipă!

Raul s-a convins că nu are viitor la FCSB și își caută deja repere pentru anul viitor. Ar vrea să plece din iarnă, motiv pentru care le-ar fi transmis agenților să-i găsească o soluție în străinătate. Încet-încet s-a pus la punct și cu condiția fizică, amănunt care l-a întârziat puțin imediat după ce a semnat cu „roș-albaștri”.

Rusescu a revenit la FCSB în această vară, pentru a doua oară în carieră, după ce a izbutit să se despartă de Osmanlispor, unde nu mai juca de mai bine de un an. La un moment dat Becali renunțase la el, pentru că solicita un salariu de 20.000 de euro pe lună. Ba mai mult, patronul l-a jignit pe jucător, catalogându-l ca „băbăciune, după ce eu l-am dat armăsar”!

ADVERTISEMENT

După ce a plecat Denis Alibec la Astra Giurgiu, Becali a fost convins de colaboratorii săi că mai e nevoie de un vârf și s-a reîntors la „pista Rusescu”, transfer anunțat exclusiv de FANATIK.RO pe 3 august 2018.

Raul „i-a luat locul” lui Batin, care a dat golul victoriei în FCSB – Concordia 0-1!

Paul Batin sărbătorește golul de trei puncte împotriva celor de la FCSB, după ce în vară putea deveni roș-albastru
Paul Batin sărbătorește golul de trei puncte împotriva celor de la FCSB, după ce în vară putea deveni roș-albastru

Un amănunt foarte interesant dezvăluit de FANATIK.RO. În această vară, Paul Batin, omul de trei puncte în FCSB – Concordia 0-1, a fost foarte aproape de FCSB. Se înțelesese cu Gigi Becali, trebuia să vină la Palat să semneze, dar a fost „deturnat” în ultimul moment, pentru Becali a preferat, la sfatul lui Meme Stoica, să meargă pe mâna lui Raul Rusescu!

ADVERTISEMENT
  • 1 gol și 3 pase de gol e bilanțul lui Rusescu în 5 meciuri pentru FCSB în Liga 1. A jucat 329 de minute
  • 1 gol a marcat Raul pentru FCSB în Cupa României, în meciul cu Alba Iulia în care a fost integralist
  • 450.000 de euro este cota lui Raul Rusescu pe transfermarkt la 24 septembrie, ultima actualizare
ADVERTISEMENT