Fotbal intern

Raul Rusescu, prima ofertă după despărțirea de FCSB! Unde poate ajunge atacantul

24.06.2019 | 18:39
Raul Rusescu prima oferta dupa despartirea de FCSB Unde poate ajunge atacantul

Raul Rusescu s-a despărțit de FCSB în această vară. Adus în luna august din postura de jucător liber de contract, Rusescu nu a impresionat la FCSB, ca și în vremurile de demult. El a marcat de 5 ori în stagiunea trecută și la finalul sezonului, Gigi Becali nu i-a mai prelungit contractul. Presa din Turcia scrie că atacantul se poate întoarce în Țara Semilunei.

Raul Rusescu, prima ofertă după despărțirea de FCSB! S-ar putea întoarce în Turcia

Internaționalul român este dorit de Giresunspor, o echipă de liga a doua din Turcia, care are pretenții de promovare. Acolo, Rusescu ar putea să se întâlnească cu fostul său coleg de la FCSB, Cristi Tănase. Raul Rusescu cunoaște bine fotbalul din Turcia, el evoluând la Osmanlispor timp de trei sezoane.

În luna august a anului trecut, Rusescu revenea la FCSB și așteptările erau mari. Mihai Stoica declara la momentul respectiv că: “El nu e ciorbă reîncălzită, e caviar”. Însă, performanțele sale de la echipă din ultimul an nu au fost la înălțimea așteptărilor. De altfel, Gigi Becali a anunțat de mai mult timp despărțirea de Rusescu: ”Sunt de 15 ani în fotbal şi încă mai am de învăţat. Eu am greşit. Dacă era aşa bun, nu-l luau italienii pe Stoian? Dacă era aşa bun Matei nu-l lua nimeni când a fost liber?

De Matei mi-a plăcut la nebunie cum a jucat la Astra, dar acum nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu e vina lui MM Stoica. El mi l-a recomandat doar pe Rusescu, iar eu îl ştiam deja pe Rusescu. L-am întrebat de Stoian şi mi-a zis că e bun, dar nu crede că-l luăm. Asta a fost tot. De acum s-a terminat cu ciorbele reîncălzite, gata”, a fost discursul dur al patronului FCSB în luna aprilie.

Raul Rusescu, prima ofertă după despărțirea de FCSB! Unde poate ajunge atacantul FOTO: Raul Rusescu si Valentin Cojocaru in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Viitorul, contand pentru playoff-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 11 martie 2019.
Raul Rusescu, prima ofertă după despărțirea de FCSB! Unde poate ajunge atacantul FOTO: Raul Rusescu si Valentin Cojocaru in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Viitorul, contand pentru playoff-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 11 martie 2019.

Una dintre cele mai mari controverse pe tema salariilor de la FCSB l-a avut în centru pe Raul Rusescu. În mediul public s-a discutat intens asupra salariului de 25.000 de euro pe lună, în condițiile în care randamentul lui Rusescu nu era cel așteptat de toată lumea.

  • 500.000 de euro este cota lui Raul Rusescu în acest moment
  • 25.000 de euro a câștigat lunar Raul Rusescu la FCSB în stagiunea trecută