Sport

Raul Rusescu îi răspunde pentru ultima oară lui MM Stoica: „Pentru mine s-a terminat și merg mai departe”

14.05.2021 | 20:42
Raul Rusescu ii raspunde pentru ultima oara lui MM Stoica Pentru mine sa terminat si merg mai departe
ADVERTISEMENT

MM Stoica a lansat o tiradă neașteptată la adresa lui Raul Rusescu, iar atacantul Academicii Clinceni i-a răspuns pe un ton tăios.

UPDATE 14 mai, ora 19:38 / Raul Rusescu i-a răspuns lui Mihai Stoica, mnagerul FCSB, care ar fi insinuat că precedenta postare a atacantului ar fi fost scrisă de altă persoană, susținând că aceasta este ultima replică pe care  o mai oferă în acest conflict.

ADVERTISEMENT

„Sper să fie ultima mea postare de acest gen. Din păcate, au fost niște acuzații care nu-și aveau rostul, nefondate, fără nicio urmă de adevăr. Pentru mine a trecut, am spus ce aveam de spus.

Nu am vorbit cu cei de acolo, dar era ok să vorbim la telefon înainte. Pentru mine s-a terminat și merg mai departe. Mi-a răspuns în stilul lui caracteristic, mă așteptam. Eu am scris ceea ce credeam, ceea ce am gândit”, a declarat Raul Rusescu.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 13 mai, ora 19:14 / Replica directorului sportiv de la FCSB la mesajul lui Raul Rusescu nu a întârziat să apară. Mihai Stoica nu crede că postarea de pe Facebook îi aparține lui Raul Rusescu.

„Nu am nicio ofertă și nicio promisiune de ofertă de la vreo echipă din prima ligă ( dă-mi contactul persoanei cu oferta de la CFR că poate o să am nevoie )… zice Ruse printre altele.

ADVERTISEMENT

Eu ți-l dau, dacă-mi dai și tu numărul celui care ți-a scris eseul

P.S. Nu mă voi dezice niciodată de jucătorii cu care am obținut super performanțe, mai ales de cei, ca Ruse, la a căror dezvoltare am contribuit substanțial. Am fost dezamăgit pentru că am avut impresia că au tratat meciurile cu CFR mai lejer decât pe cele cu noi. Dar poate m-am înșelat”, a scris Mihai Stoica, pe contul său de Facebook.


ȘTIRE INIȚIALĂ, 13 mai, ora 08:33 /

Într-o discuție în contradictoriu pe Facebook cu jurnalistul Costi Mocanu, managerul general al celor de la FCSB a dezvăluit că a aflat ”pe surse” că CFR Cluj îi pregătește o ofertă din vară lui Rusescu.

ADVERTISEMENT

Patronul ”roș-albaștrilor”, Gigi Becali, i-a criticat și el pe Rusescu şi Adi Popa pentru că au luptat să o învingă pe FCSB, dar nu au făcut același lucru și în partida împotriva ardelenilor.

Răspunsul lui Raul Rusescu la acuzațiile lui MM Stoica

”Nu am folosit până acum această pagină pentru un drept la replică și nu credeam că o să am motive să o fac, dar ținând cont de ultimele postări și apariții publice, am simțit nevoia să scriu câteva rânduri”, și-a început Raul Rusescu răspunsul pentru MM Stoica.

”Primul meu instinct a fost să te sun și să îți spun personal ce am de zis, dar ținând cont că pentru tine spațiul și opinia publică sunt mai importante, am decis să îți spun în același stil”, a continuat atacantul Academicii Clinceni pe contul de Facebook.

”Ținând cont că sub îndrumarea ta am realizat prima mare surpriză din fotbalul românesc, sub îndrumarea ta am realizat a 2-a ‘remontada’ istorică din epoca modernă a fotbalului românesc, sub îndrumarea ta am învins la București campioana Europei în exercițiu, sub îndrumarea ta am câștigat după mulți ani titlul, cu multe etape înainte de final, sub îndrumarea ta am realizat tripla, sub îndrumarea ta am realizat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieții, pe scurt sub îndrumarea ta m-am dezvoltat ca om și ca fotbalist, iar din lumea fotbalului tu ești persoana care mă cunoaște atât de bine și știe foarte bine ce înseamnă pentru mine un meci de fotbal și faptul ca urăsc sa pierd indiferent de activitatea pe care o practic”, a continuat Rusescu.

Rusescu nu ma revine la FCSB

”Și cu toate astea, din cauza unei execuții lamentabile, să faci insinuările pe care le-ai făcut și sa creezi un nor de îndoială asupra mea și asupra a tot ceea ce reprezint este prea mult.

Te-am respectat tot timpul și o voi face și de acum încolo chiar dacă, pentru a masca altceva, ai aruncat cu noroi într-o persoană care a fost, este și va rămâne așa cum ai cunoscut-o acum 15 ani: respectuoasă, timidă, corectă și cu mare dragoste pentru sportul rege.

Mai mult ca sigur, în anii ce urmează, din varii motive, nu voi mai îmbraca tricoul roș-albastru, dar asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul și o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine”, a mai scris fotbalistul.

Atacantul neagă orice contact cu CFR Cluj

”Nu știu unde mă duce viața și, poate, în viitor, o să joc la o rivală a Stelei (Academica Clinceni nu este o rivală ), repet: asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul și o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Sunt mândru de ceea ce am realizat până acum și sunt și mai mândru pentru ca am făcut milioane de oameni fericiți (pe lângă cei care umpleau stadionul până la refuz). P.S. – eu sunt nașul. Nu am nicio ofertă și nicio promisiune de ofertă de la vreo echipă din prima ligă (dă-mi contactul persoanei cu oferta de la CFR că poate o să am nevoie)”, a încheiat pe ton de glumă Rusescu.

Raul Rusescu răspuns MM Stoica

FANATIK a aflat că la finalul campionatului, Raul Rusescu îi va boteza şi pe cea de-a patra fată a lui Alex Chipciu. Rusescu este naşul de cununie al lui Chipciu şi i-a botezat şi primii trei copii, urmând ca în vară să fie din nou naş de botez, pentru a patra oară.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,33 este cota pentru “X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT