Fotbal international

Raul Rusescu s-a înțeles cu o echipă din Turcia! Pe ce perioadă a semnat fostul atacant al FCSB

03.07.2019 | 10:52
Raul Rusescu sa inteles cu o echipa din Turcia Pe ce perioada a semnat fostul atacant al FCSB

Raul Rusescu s-a despărțit de FCSB în această vară, dar nu va sta departe de fotbal. Atacantul în vârstă de 30 de ani s-a înțeles cu o echipă care evoluează în Liga a 2-a din Turcia și a semnat noul contract.

Raul Rusescu s-a înțeles cu o echipă din Turcia

Giresunspor este echipa care l-a convins pe Raul Rusescu să semneze un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Atacantul care este cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro a ajuns la formația care evoluează în Liga a 2-a din Turcia din postura de jucător liber de contract.

Giresunspor, noua echipă a lui Raul Rusescu, a terminat pe locul 12 în clasamemntul Ligii a 2-a din Turcia, cu 36 de puncte, la 6 în fața primului loc care a retrogradat în liga 3. Gruparea la care va evolua Raul Rusescu are un lot în valoare de 2,68 milioane de euro și în ediția precedentă a bifat 8 victorii, 12 remize și 14 înfrângeri.

Raul Rusescu a fost prezentat la formația din Turcia
Raul Rusescu a fost prezentat la formația din Turcia

Raul Rusescu a mai jucat în Turcia

Raul Rusescu nu este la prima experiență în Turcia. Atacantul român în vârstă de 30 de ani a mai jucat pentru Osmanlispor în perioada august 2015- august 2018, perioadă în care a jucat în 65 de meciuri, a dat 17 goluri și a oferit 5 pase decisive.

Internaționalul român cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro a mai jucat la echipe precum Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, Astra Giurgiu II, CS Otopeni, FCSB, Sevilla și Braga. Raul Rusescu are 9 selecții la echipa națională a României, acolo unde a debutat pe 11 septembrie 2012, atunci când a jucat împotriva Andorei, scor 4-0, în preliminariile Campionatului Mondial.