Raul Rusescu s-a ţinut de glume după Sepsi – FCSB 4-2. “Cum am ajuns aici? Cu autocarul” 🙂

Claudiu I    Iuliana Spirache   
in FCSB
06/12/2018, 07:49
Raul Rusescu s-a ţinut de glume după Sepsi – FCSB 4-2. “Cum am ajuns aici? Cu autocarul” 🙂 GALERIE FOTO
Raul Rusescu în meciul Sepsi OSK - FCSB, scor 4-2, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano. Atacantul s-a ţinut de glume la finalul întâlnirii

Raul Rusescu s-a ţinut de glume după meciul jucat de FCSB pe terenul celor de la Sepsi OSK, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano. Gruparea pregătită de Nicolae Dică a fost învinsă cu scorul de 4-2 de formaţia din Sfântu Gheorghe, dar atacantul “roş-albaştrilor” a avut puterea să facă haz de necaz.

Raul Rusescu a găsit şi principalul motiv pentru care vicecampioana României a fost învinsă de echipa antrenată de Eugen Neagoe. Atacantul român susţine că “roş-albaştrii” au întâmpinat probleme din cauza gazonului şi că fotbaliştii din Sfântu Gheorghe s-au adaptat mai bine.

Raul Rusescu s-a ţinut de glume după Sepsi – FCSB 4-2

“Nu am fost în stare să producem mai mult şi am pierdut. A fost un teren pe care nu se putea sta în picioare. Ei s-au adaptat mult mai bine. S-au accidentat jucători, iar în ritmul ăsta se vor mai accidenta. Astea sunt condiţiile şi nu avem ce face”, a spus Raul Rusescu. Mai mult, atacantul s-a ţinut de glume la finalul meciului Sepsi OSK – FCSB, chiar dacă gruparea “roş-albastră” a fost învinsă cu 4-2. Întrebat de un reporter prezent la stadionul din Sfântu Gheorghe cum a ajuns FCSB în situaţia asta, Raul Rusescu a răspuns: “Cu autocarul!”

Asta nu e tot! După ce Gigi Becali a dezvăluit că va discuta cu Raul Rusescu în legătură cu viitorul său la gruparea “roş-albastră” şi că se aşteaptă ca atacantul să nu insiste să rămână la FCSB, internaţionalul român a declarat: “Mai am contract un an jumătate. Nu vreau să vorbesc acum despre viitor”.

Sepsi OSK – FCSB, scor 4-2, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. În runda a 19-a, gruparea din Sfântu Gheorghe se va duela cu FC Botoşani, luni, 10 decembrie, ora 17.30, iar FCSB va primi vizita echipei FC Viitorul Constanţa, duminică, 9 decembrie, ora 20.00.

  • 34 de puncte a adunat FCSB în 18 etape din Liga 1 Betao, sezonul 2018 – 2019
  • 27 de puncte are Sepsi OSK după 18 runde din actuala ediţie din Liga 1 Betano
Închide ×