Fotbal intern

Raul Rusescu, tensiuni la debut cu Nicolae Dică?! “M-a schimbat cam repede”

12.08.2018 | 23:16
Raul Rusescu tensiuni la debut cu Nicolae Dica Ma schimbat cam repede
ADVERTISEMENT

Raul Rusescu, tensiuni la debut cu Nicolae Dică?! Atacantul de 30 de ani a revenit la FCSB după trei ani şi a bifat 46 de minute în victoria în faţa lui Gaz Metan Mediaş, scor 3-1, în etapa a patra din Liga 1 Betano. La finalul meciului, internaţionalul român s-a declarat mulţumit de felul în care a jucat, însă a susţinut că a fost înlocuit cam repede.

“A fost frumos să revin la FCSB. Am jucat pe un gazon bun. Am avut o ocazie, dar ei au marcat. Am revenit după pauză şi suntem fericiţi. A fost un test bun pentru joi. S-au schimbat foarte multe, dar este important că am câştigat în seara asta. M-am bucurat de timpul petrecut pe teren. Mă bucur că vom aboda meciul de joi cu un moral bun. Mă simt foarte bine, nu am nicio problemă de ordin fizic. Am fost mulţumit de ceea ce am făcut pe teren. Am fost schimbat cam repede, dar nu asta este important. Este deiczia antrenorului”, a declarat Raul Rusescu la finalul meciului de la Mediaş.

ADVERTISEMENT

Raul Rusescu, tensiuni la debut cu Nicolae Dică?!

Raul Rusescu, tensiuni la debut cu Nicolae Dică?! Atacantul le-a răspuns şi contestatarilor şi a susţinut că nu are nicio problemă, atât timp cât discuţiile sunt relevante. În plus, jucătorul de 30 de ani i-a lăudat pe tinerii lui colegi de la echipă. “Majoritatea comentariilor sunt irelevante pentru mine. Ştiu ce am făcut şi că trebuie să muncesc. Cei care sunt la televizor au dreptul lor să spună ce vor. Cât timp este relevant ce zic, eu nu am nicio problemă. Returul cu Hajduk Split va fi dificil, dar în acelaşi timp este un meci foarte important pentru noi. Obiectivul nostru este să ne calificăm în grupele Europa League. Mă bucur că în România există jucători tineri cu atât de multă calitate. Eu, la vârsta lor, jucam în liga a doua. Vreau să-mi ajut echipa să obţină calificarea în grupele Europa League şi să marchez cât mai multe goluri”, a mai precizat Raul Rusescu.