Life

Ray Stevenson, actorul din Thor, Vikingii și The Punisher, a murit la doar 58 de ani: „Nu pot să cred”

Ray Stevenson a murit cu doar câteva zile înainte să împlinească 59 de ani. Era cunoscut pentru rolurile din Thor, Dexter și Vikingii.
23.05.2023 | 14:31
Ray Stevenson actorul din Thor Vikingii si The Punisher a murit la doar 58 de ani Nu pot sa cred
Ray Stevenson s-a stins din viață la numai 58 de ani. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ray Stevenson a murit la doar 58 de ani. Actorul care a jucat în numeroase producții internaționale de succes filma pentru un alt film atunci când decesul s-a produs. Actori care i-au fost colegi și-au exprimat suferința.

Ray Stevenson a murit înainte să împlinească 59 de ani

Renumitul actor Ray Stevenson, cunoscut pentru rolul său de guvernator britanic răufăcător în RRR, Volstagg în filmele Thor și un antagonist principal în viitorul serial Războiul Stelelor-Ahsoka, a murit la vârsta de 58 de ani.

ADVERTISEMENT

Vestea că actorul s-a stins din viață duminică, pe 21 mai, a fost confirmată de agenția sa de publicitate. Până acum nu se cunoaște cauza decesului, dar se știe faptul că în această perioadă se afla pe insula italiană Ischia.

Ray Stevenson fusese internat, iar faptul că a murit a fost anunțat cu doar patru zile înainte de a împlini 59 de ani, scrie bbc.com.  Actorul care a mai apărut și Vikingii și în The Punisher este plâns acum atât de comunitatea de fani, cât și de cei care au avut ocazia să-l întâlnească pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

Pe contul oficial al producției RRR apărut la scurt timp un text prin intermediul căruia starului i-a fost adus un ultim omagiu. „Ce vești șocante pentru noi toți din echipă! Odihnește-te în pace, Ray Stevenson. Vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna, SIR SCOTT”, este mesajul publicat pe Twitter.

„Nu pot să cred această știre”

Regizorul SS Rajamouli și-a exprimat, de asemenea, durerea printr-un mesaj sfâșietor publicat pe aceeași rețea socială, după ce Ray Stevenson a murit. „Șocant… Nu pot să cred această știre. Ray a adus atât de multă energie și vitalitate cu el în platouri. A fost contagios. Munca cu el a fost o bucurie pură. Rugăciunile mele se îndreaptă către familia lui. Odihneasca-se în pace”.

ADVERTISEMENT

Actorul englez James Purefoy, care a jucat alături de Ray Stevenson, l-a descris ca fiind genial, curajos, mai puternic decât viața, care a dus la potențialul maxim fiecare rol în care a jucat de-a lungul carierei.

„Atât de trist să aud vestea că Ray Stevenson, Pullo al nostru din Rome, a murit. Un actor genial, curajos, mai puternic decât viața, care a umplut fiecare rol pe care l-a jucat până la refuz.

ADVERTISEMENT

Gândurile mele se îndreaptă spre familia lui, la minunata lui soție Betta și la copiii lor frumoși. Ce pierdere”, a scris Purefoy pe Twitter. Și fanii și-au exprimat durerea. „A fost unul dintre actorii mei preferați. Iisuse, nu!”, a transmis cineva după moartea lui Ray Stevenson.

ADVERTISEMENT