Sport

Război al declarațiilor între Ibrahimovic și Aguero. Răspunsul argentinianului după ce Zlatan i-a atacat pe campionii mondiali: „Mereu ai fost un bătăuș”. Video

Zlatan Ibrahimovic și Sergio Aguero se află într-un război al declarațiilor după ce suedezul i-a atacat pe campionii mondiali.
27.01.2023 | 10:28
Razboi al declaratiilor intre Ibrahimovic si Aguero Raspunsul argentinianului dupa ce Zlatan ia atacat pe campionii mondiali Mereu ai fost un bataus Video
Zlatan Ibrahimovic și Sergio Aguero, schimb de replici acide.
ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre succesul Argentinei la Cupa Mondială din Qatar. Atacantul lui AC Milan a criticat comportamentul argentinienilor după câștigarea trofeului și a precizat că nu vor mai câștiga niciun trofeu în carieră, cu excepția lui Messi. Sergio Aguero i-a răspuns cu aceeași monedă fotbalistului suedez.

Sergio Aguero i-a dat replica lui Zlatan Ibrahimovic: „Mereu ai fost un bătăuș”

Zlatan Ibrahimovic a fost iritat de comportamentul jucătorilor lui Lionel Scaloni în meciul Argentinei cu Olanda din sferturile Cupei Mondiale din Qatar, dar și de gestul controversat al lui Emiliano Martinez cu „Mănușa de Aur”.

ADVERTISEMENT

Sergio Aguero, prezent în Qatar la momentul respectiv, a sărit în apărarea foștilor colegi și i-a dat replica lui Zlatan Ibrahimovic. Fostul atacant al lui Manchester City a amintit de comportamentul suedezului din derby-ul Manchester City – Manchester United.

„Să ne amintim că și tu aveai comportament nesportiv. Îmi amintesc un meci Manchester City – Manchester United, în care eram pe bancă. Am observat cum provocai, înjurai. Te-ai luat la bătaie cu Nicolas Otamendi atunci. Mereu ai fost un bătăuș. Ești ultimul care ar trebui să vorbească despre asta.

ADVERTISEMENT

Sergio Aguero și Zlatan Ibrahimovic, război al declarațiilor: „Suedia nici măcar nu a fost la Mondial”

„Te-ai certat și cu Pep Guardiola. Mă gândesc că de asta a vrut să pleci de la Barcelona. Înainte de a vorbi despre Argentina, vorbește despre naționala țării tale. Suedia nici măcar nu a fost la Mondial. 

Mi-ai tratat colegii cu lipsă de respect. Eu am fost cu ei în Qatar, deci și pe mine m-ai tratat la fel. Așa că a venit rândul meu să vorbesc despre tine. Suntem campioni mondiali, Zlatan, te roade gândul ăsta. Messi e cel mai bun din lume, îmi pare rău pentru tine”, a spus Sergio Aguero pe platforma de streaming Twitch, citat de Goal.

ADVERTISEMENT

Argentina s-a impus în finala Cupei Mondiale din Qatar contra Franței, scor 3-3 după 120 de minute, 4-2 la loviturile de departajare. Este prima Cupă Mondială din carieră pentru Leo Messi și a treia în istorie pentru selecționata „Albiceleste”.

Zlatan Ibrahimovic, declarații acide la adresa jucătorilor Argentinei: „Nu vor câștiga nimic altceva”

Zlatan Ibrahimovic a lansat atacuri dure la adresa jucătorilor argentinieni, cu excepția lui Lionel Messi. Fotbalistul lui AC Milan a precizat că, în afară de fotbalistul lui PSG, niciun jucător din naționala lui Lionel Scaloni nu va mai câștiga vreun trofeu.

ADVERTISEMENT

„Messi este considerat cel mai bun jucător din istorie, eram sigur că va câștiga. De asemenea, sunt convins că Kylian Mbappe va mai câștiga încă o Cupă Mondială.

Sunt îngrijorat pentru jucătorii Argentinei, cu excepția lui Messi, pentru că nu vor câștiga nimic altceva. Messi a câștigat totul și va fi ținut minte, dar pe restul nu îi putem respecta, din cauza comportamentului nesportiv. 

Și asta o spun eu, ca jucător profesionist de top. Este un semn că vei câștiga o dată, dar nu vei mai câștiga din nou. Nu așa se câștigă”, a spus Zlatan Ibrahimovic, citat de AS.

ADVERTISEMENT