Sport

Dorin Șerdean, contre dure cu șeful DDB: “Vă dați seama cât de inconștient este acest nimeni?”. UPDATE: Şerdean neagă cuvintele folosite: “Nu am spus aşa ceva!”

Șeful DDB, Eduard Galan, a reacționat virulent după ce Dorin Șerdean, care a anunțat că vrea să revină la conducerea clubului, iar acționarul majoritar a răspuns cu aceeași monedă.
24.12.2022 | 12:36
Dorin Serdean contre dure cu seful DDB Va dati seama cat de inconstient este acest nimeni UPDATE Serdean neaga cuvintele folosite Nu am spus asa ceva
Dorin Șerdean continuă războiul cu cei de la Dinamo, punând tunurile și pe cei de la DDB.
ADVERTISEMENT
24-12-2022
11:39

Dorin Şerdean susţine că nu a folosit niciodată cuvinte jignitoare la adresa lui Galan: "Nu am spus niciodată aşa ceva!"

Dorin Şerdean a adus lămuriri şi a declarat pentru FANATIK că nu a folosit niciodată cuvinte jignitoare la adresa lui Eduard Galan în spaţiul public: “Eu nu am spus niciodată aşa ceva. Am spus că este vorba doar de o sentinţă judecătorească. Mi s-a părut deplasată reacţia acelui domn, având în vedere că vorbim de o sentinţă. Am spus că nu am ce să-i răspund, ce să comentez. Niciodată nu am spus că e un nimeni. Şi eu m-am alarmat când am văzut ce a apărut. Trebuie să spun asta. Eu am declarat că nu vreau să mă cobor la nivelul afirmaţiilor făcute de Eduard Galan. Dar nu am folosit sintagme că e un nimeni sau «băi, băiatule» sau că persistă în prostie. Alea sunt urâte rău. Că nu sunt de acord cu dumnealui, asta da. Dar nu am folosit acele cuvinte nefericite”, a declarat Şerdean. 

Dorin Șerdean a câștigat procesul cu Dinamo și a anunțat că dorește să revină la conducerea clubului. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, dar și șeful DDB, Eduard Galan, au reacționat virulent, iar Șerdean nu a rămas mai prejos.

Dorin Șerdean, atac dur la adresa șefului DDB: ”Tu de lege ai auzit? Am hotărâre favorabilă de la judecători. Trezește-te, băi, băiatule!”

Dinamo a pierdut procesul cu Dorin Șerdean, iar omul de afaceri solicită să i se ofere, conform hotărârii judecătorești, un post de conducere.

ADVERTISEMENT

Șeful DDB, Eduard Galan, a reacționat prompt. Și a replicat dur într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport”Noi i-am oferit lui Șerdean o provocare publică. Ce l-a împiedicat să facă același lucru și să împrumute clubul? (n.r. să vândă materiale cu logo-ul lui Dinamo).

Avem nevoie de portar la Săftica. Știți cum e, noi ăștia din DDB lucrăm pe 0 lei, presupun că și el o să vină pe aceeași leafă.

ADVERTISEMENT

Bănuiesc că are de recuperat din banii pe care îi are de adus. Așteptăm un răspuns pentru oferta făcută de DDB. 250.000 de cash, 100.000 de euro la semnătură. Mai rămânea și el cu 20 la sută. A răspuns, a zis ‘mă gândesc’. Avem o funcție liberă, cea de portar la Săftica. O să colaborăm ca și până acum.

Noi am fost tot timpul foarte deschiși. Nu avem interese personale. Tot ce facem e voluntariat, munca e pentru club. Noi dăm bani, cum să luăm? Noi împrumutăm clubul, da. Cum putem să facem altfel dacă acționarul majoritar vrea falimentul și nu bagă bani. Dacă se va aproba planul după apel”, a spus Galan.

ADVERTISEMENT

”Voi vă dați seama cât de inconștient este acest Galan? Acest nimeni!”

Replica lui Șerdean a venit imediat, tot prin intermediul media. ”Voi vă dați seama cât de inconștient este acest Galan? Acest nimeni! Cine este Galan ăsta până la urmă să mă ironizeze pe mine? Este un nimeni!

Păi, bă, băiatule, tu te joci cu hotărârile judecătorești? Cât mai vreți să faceți pe zmeii în fața opinei publice? Cât mai vreți să persistați în prostie?

ADVERTISEMENT

Voi v-o luați încontinuu de la mine, tot pierdeți cu mine, dar tot pe zmeii faceți? O să îi coste scump toate aceste afirmații, dar e treaba lor. Fiecare răspunde pentru ce prostii vorbește”, a spus Șerdean pentru ProSport.

”Unde sunt banii oamenilor?”

Atacul lui Șerdean a continuat și a vizat inclusiv activitatea DDB. ”Îmi transmite mie acest Galan că atât timp cât el este președinte la DDB eu nu mai conduc niciodată Dinamo?

Hai nu mai spune, domnule Gălan! Tu de lege ai auzit? Am hotărâre favorabilă de la judecători. Trezește-te, băi, băiatule!

Vă deranjează că spun adevărul? Ce ofertă ați făcut voi către mine? Adică, eu să nu mai rămân cu aproape nimic, iar voi să fiți mari și tari și să faceți totul în club, nu? Asta e oferta voastră pentru mine?

Păi foarte mulți suporteri de-ai lui Dinamo au început să se prindă de lucrurile pe care le fac ăia trei-patru inși cu banii lor. Unde sunt banii oamenilor?

“Și fii atent domnule Gălan ce afirmații faci și cu ce tentă le faci”

Au strâns bani de la oameni, împrumută clubul, dar apoi când banii ăștia se vor întoarce din club înapoi către cine se vor întoarce? Către oamenii ăia amărâți care și-au dat poate și ultimul leu din casă pentru Dinamo? Niciodată! Tot către ăștia trei-patru inși din conducere se vor întoarce.

Și DDB cine este până la urmă? Este vreo entitate juridică? Unde au contul înregistrat? Ce Judecătorie i-a recunoscut?

DDB este doar un program de marketing, iar conducătorii lor au profitat la maximum de niște lucruri. Dar stați liniștiți că o să iasă totul la iveală. Să nu credeți că insituțiile statului îi vor mai lăsa pe unii și pe alții să manevreze cum vor ei banii oamenilor de rând.

Și fii atent domnule Gălan ce afirmații faci și cu ce tentă le faci. Deci, pentru tine, hotărârile judecătorești nu contează?

Ok! Ieșiți în continuare în presă și persistați în prostie. Nici până acum nu am fost contactat oficial de Zăvăleanu. Treaba voastră, timpul trece. Nu eu am de pierdut”, a spus Șerdean.

ADVERTISEMENT