ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Război total Dusan Uhrin – Gaz Metan! Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de Mediaş – Dinamo. Exclusiv

Autori: Cristi Coste, Razvan Nicolae | 22.04.2021 | 22:55
Război total Dusan Uhrin - Gaz Metan! Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de Mediaş - Dinamo. Exclusiv
Război Dusan Uhrin - Gaz Metan! Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de Mediaş - Dinamo (sursă foto: sportpictures.eu)

Este război total între Dusan Uhrin şi Gaz Metan Mediaş, următorul adversar al lui Dinamo, noua echipă a antrenorului ceh. FANATIK a aflat ce s-a întâmplat cu o zi înainte de meciul din etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 1, unul de o importanţă capitală pentru “câini”.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin se judecă la comisii cu Gaz Metan Mediaş, după ce antrenorul ceh a fost suspendat de ardeleni în toamna anului trecut, ca mai apoi să fie înlocuit cu Jorge Costa. Din informaţiile FANATIK, un termen al dosarului a avut loc joi, cu 24 de ore înainte de partida medieşenilor cu Dinamo.

Dusan Uhrin, în război cu Gaz Metan Mediaş. Ce vrea să obţină antrenorul lui Dinamo

FANATIK a aflat că CNSL (Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor) a acordat un nou termen, după şedinţa din 22 aprilie, în dosarul în care Dusan Uhrin cere plata restanţelor salariale şi întreaga sumă pentru contractul pe care îl semnase cu Gaz Metan Mediaş.

Din informaţiile FANATIK, comisia a luat această decizie după ce nu a primit contractul lui Dusan Uhrin cu Dinamo. Cehul vrea să primească 70.000 de euro de la echipa ardeleană, unde avea un salariu de 6.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Doleanţele antrenorului de 53 de ani nu ar putea fi îndeplinite, din moment ce acesta a semnat între timp un acord cu Dinamo. Dusan Uhrin îşi pusese semnătura pe un contract până la finalul actualului sezon cu Gaz Metan Mediaş, însă a fost demis în septembrie 2020.

FANATIK a aflat că Dusan Uhrin are un salariu superior la Dinamo, faţă de cât câştiga la Gaz Metan Mediaş. Mai exact, cehul va încasa 7.000 de euro pe lună pe banca formţiei din “Şoseaua Ştefan cel Mare”.

Şăgeţi ale lui Dusan Uhrin către Gaz Metan Mediaş: “Nu am niciun sentiment”

După înfrângerea cu UTA Arad, scor 0-1, din etapa precedentă a play-out-ului Ligii 1, Dusan Uhrin a trimis câteva săgeţi spre Gaz Metan Mediaş, următorul adversar al “câinilor” din campionat.

ADVERTISEMENT

“Pentru mine nu va fi special (n.r. meciul cu Gaz Metan Mediaş), nu am niciun sentiment pentru Gaz Metan, am stat acolo câteva luni, mă concentrez pe echipa mea”, a spus Dusan Uhrin la finalul meciului Dinamo – UTA Arad 0-1.

Dinamo are nevoie neapărat de o victorie în meciul cu Gaz Metan Mediaş, echipă care are un avans de 3 puncte faţă de “câini”. În prezent, echipa lui Dusan Uhrin se află în lupta pentru evitarea retrogradării în Liga 2, iar în play-out a obţinut 1 punct din primele două meciuri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
Citește și...
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • CD NOU LORENNA & ALEX DE LA ORĂȘTIE, exclusiv cu Taifasuri!
  • Nr. 832: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!