Sport

Război feroviar în SuperLiga. Daniel Niculae, replică acidă pentru Cristi Balaj: „Chiar așa, Rapid, Rapid, Rapid?”

Daniel Niculae i-a răspuns oficial lui Cristi Balaj, după ce omologul de la CFR Cluj a avut în ultima vreme mai multe declarații legate de clubul giuleștean.
06.02.2023 | 17:35
Razboi feroviar in SuperLiga Daniel Niculae replica acida pentru Cristi Balaj Chiar asa Rapid Rapid Rapid
Daniel Niculae i-a dat replica lui Cristi Balaj pe contul de Facebook al clubului. Foto: FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT

Lupta pentru titlu în SuperLiga se duce nu doar pe teren, ci și prin intermediul declarațiilor oficiale sau a pozițiilor exprimate pe rețelele sociale. Pe conturile personale sau ale cluburilor. Mărturie stau și contrele dintre președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, și omologul său din Giulești, Daniel Niculae.

Daniel Niculae, reacție acidă pentru președintele CFR Cluj: ”Se teme CFR Cluj de Rapid? Sau poate are domnul Balaj ceva cu Rapid?!”

Cristi Balaj a taxat dur greșelile de arbitraj din meciurile Rapidului după acel 0-0 de la Cluj, cu ”U”, din runda precedentă. Incriminată a fost faza în care gazdele nu au primit o lovitură de la 11 metri. Pe care, de altfel, au taxat-o și alți oficiali din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Pentru ca ieri, președintele lui CFR Cluj să facă o nouă referire la giuleșteni. Balaj a vorbit despre faptul că echipa campioană își va moderniza arena din fonduri proprii. Și a solicitat bani de la bugetul de stat pentru fiecare dintre cluburile din prima ligă.

Oferind drept exemplu echipa din Giulești, care evoluează pe un stadion nou, construit din bani publici. ”Rapid beneficiază de un stadion nou. E o luptă incorectă”, a spus Balaj, la Digi Sport Matinal.

ADVERTISEMENT

Reacție pe contul de Facebook al clubului

Daniel Niculae i-a răspuns omologului clujean pe contul de Facebook al clubului”De mai multă vreme am vrut să-i răspund domnului Balaj, după referirile sale repetate legate de Rapid, dar m-am abținut. Am vrut să cred că a fost vreo scăpare din partea dânsului, că de fapt nu se ia neapărat de Rapid.

Dar când am văzut că se simte nedreptățit până și de faptul că Rapid joacă pe un stadion nou, am rămas pur și simplu mască!

ADVERTISEMENT

Cum să fie dezavantajat CFR-ul că Rapid plătește chirie, deloc mică, la fiecare meci pe care îl desfășoară pe teren propriu?

Mă mir că nu spune și că Giuleștiul e mereu plin pentru că sunt mai multe blocuri lângă stadion decât sunt în Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Normal că dânsul, ca fost arbitru, știe mai bine decât mine de ce aduci aminte o dată, de 10 ori, de 100 de ori de o fază la care Rapid ar fi fost avantajată nu știu când.

Ok, după meciul direct îl înțeleg să spună ce crede, inclusiv să susțină că Luckassen a faultat în atac la faza la care s-a fluierat penalty. Dar chiar așa, Rapid, Rapid, Rapid?

Chiar se teme CFR Cluj, echipa care a dominat categoric fotbalul românesc în ultimele cinci campionate, de Rapid? Mi-ar plăcea să știu că așa este, dar parcă nu-mi vine să cred! Sau poate are domnul Balaj ceva cu Rapid?!”

ADVERTISEMENT