Fotbal intern

Război Ilie Dumitrescu – Mircea Rednic! “Iliuţă, pentru tine spun asta!”

04.11.2018 | 15:52
Razboi Ilie Dumitrescu  Mircea Rednic Iliuta pentru tine spun asta

Ilie Dumitrescu a fost luat în vizor de Mircea Rednic după declaraţiile acestuia referitor la eliminarea ruşinoasă suferită de Dinamo în Cupa României, contra celor de la CsikSzereda.

Fostul jucător al Stelei şi al echipei naţionale, actualmente analist TV la un post de sport, afirmase că responsabilitatea pentru eşec nu trebuie să cadă doar pe jucători, ci şi pe antrenor, care are o parte mare din vină.

“Eu am spus că va veni un fundaș stânga și am văzut un mare analist care zicea ‘Cum poate să joace un jucător în condițiile astea? Va fi afectat!’. Păi, jucătorul ăla a avut 11 etape să arate că are valoare. Apropo, pentru Iliuță, s-au făcut antrenamente, s-au executat penalty-uri cu o zi înainte. Hanca, Ciobotariu și Delorge au ratat. Nistor și Grozav au bătut bine. Grozav nu a dat scăriță. Dacă facea asta, știam ce să-i spun. Dar nu a făcut-o”, a fost declaraţia lui Rednic.

Ilie Dumitrescu, luat în vizor de Mircea Rednic: “Delorge şi acum bate penalty-uri!”

“Kino Delorge cred că și acum că e la Săfica, bate penalty-uri. La un moment dat i-am zis «Du-te, că avem program». De aceea au și bătut ei ultimii. Îmi pare rău că nu l-am pus pe Muțiu. Mi-au zis cei de lângă mine că bate foarte bine. Dar m-am gândit că apărat patru penalty-uri și dacă ratează îi iau tot elanul. Poate era mai bine să bată el”, a spus Rednic într-o conferinţă de presă.

“Toţi vorbesc despre jucători, dar nimeni de antrenor. El nu are nicio vină? A fost o surpriză negativă să văd lipsa de organizare din defensiva la Dinamo. Nu se poate ca o echipă de liga a treia să aibă 2-0. Până la 11 metri trebuie să vorbim şi despre jocul lui Dinamo, care a suferit. Oare s-au pregătit loviturile de la 11 metri înaintea partidei? Responsabilitatea trebuie să fie şi a lui Rednic”, fusese declaraţia lui Dumitrescu.