ADVERTISEMENT
News

Război în plină stradă între două clanuri din Craiova. S-au măcelărit! 15 persoane au ajuns la spital. Video

Autor: Adrian Baciu | 31.08.2020 | 07:41
Război în plină stradă între două clanuri din Craiova. S-au măcelărit! 15 persoane au ajuns la spital. Video
Război în plină stradă între două clanuri din Craiova. S-au măcelărit! 15 persoane au ajuns la spital. Sursa foto: gds.ro

Război petrecut în plină stradă între două clanuri din Craiova. Mai mulți indivizi au început să se bată duminică seară în comuna doljeană Podari, satul Livezi.

ADVERTISEMENT

În urma conflictului, în care s-au folosit bâte, cuțite, topoare și s-au spart geamurile de la case și autoturisme, nu mai puțin de 15 persoane au ajuns la spital.

Din fericire, toți cei care au ajuns în unitățile medicale din județul din Oltenia au fost conștienți. În schimb, pagubele lăsate în urmă sunt destul de importante.

ADVERTISEMENT

Război între clanuri la Craiova: 15 persoane au ajuns la spital după încăierare

În cursul serii de duminică, 30 august, două clanuri de romi au început să se bată pe străzile din Podari. Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție.

La conflict au luat parte membrii a două familii de romi. Conform Adevărul, aceștia s-au atacat cu bâte, cuţite şi topoare, şi-au spart geamurile de la case şi au distrus trei autoturisme.

ADVERTISEMENT

Imediat, pentru aplanarea conflictului și acordarea de ajutor răniților s-a solicitat intervenția forțelor din Poliție și de la Salvare. Odată ajunși la fața locului, poliţiştii şi cadrele medicale de la SMURD au găsit o imagine ca după război: locuinţe devastate, maşini distruse şi mai mulţi oameni întinşi pe stradă care se văitau şi cereau ajutor. Între cele două familii era un conflict mai vechi.

Dosar penal deschis pentru cei implicați în conflictul de la Podari

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Autoritățile mai spun că vor continua cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, identificării tuturor participanţilor şi luării măsurilor legale, transmite Poliția.

ADVERTISEMENT

”Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăt au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza comunei Podari a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de politie, un echipaj de jandarmi, o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj care au stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict între membrii a două familii, fiind implicate mai multe persoane, în timpul căruia s-au folosit obiecte contondente. În urma conflictului, 15 persoane au fost transportate la spital, fiind conştiente şi cooperante”, au precizat într-un comunicat reprezentanţii IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!