Fotbal international

Război între conducerea lui Napoli și jucători! Clubul va lua măsuri legale împotriva propriilor fotbaliști

06.11.2019 | 17:35
Război între conducerea lui Napoli și jucători! Clubul va lua măsuri legale împotriva propriilor fotbaliști
Jucătorii lui Napoli. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Napoli a remizat în meciul din grupele Champions League cu Red Bull Salzburg, 1-1, dar situația de la club este foarte tensionată. Lorenzo Insigne, căpitanul echipei, a pornit revolta împotriva patronului, care declarase că fotbaliştii vor sta închişi în cantonamentul de la Castel Volturno.

Războiul de la Napoli a început! Clubul va lua măsuri împotriva propriilor jucători

Aurelio De Laurentiis, patronul echipei, este foarte supărat pe jucători pentru că nu au mai câştigat în ultimele 3 meciuri şi i-a amenințat că vor intra în cantonament pentru a-și reveni. La sfârșitul meciului cu Salzburg, Fernando Llorente și Carlo Ancelotti au refuzat să stea la discuții cu presa, iar clubul va fi amendat. De asemenea, autocarul echipei s-a întors gol la Castel Volturno, pentru că niciun jucător nu a vrut să respecte dorința patronului.

ADVERTISEMENT

Insigne i-a transmis lui Edoardo De Laurentiis, fiul patronului, că nu se vor urca în autocar și că vor refuza cantonamentul. „Spune-i tatălui tău că ne ducem acasă”, i-a transmis mijlocașul la sfârșitul meciului cu Salzburg.

Carlo Ancelotti își pregătește plecarea

Carlo Ancelotti își pregătește plecarea de la Napoli, iar o posibilă destinație a tehnicianului este Boca Juniors, formație unde evoluează și Daniele De Rossi, fostul căpitan al lui AS Roma și mijlocaș al naționalei Italiei. Tehnicianul nu acceptă să stea la Napoli în astfel de condiții, iar ruptura dintre el și patron nu pare să se rezolve. Mai mulți fotbaliști și-au sunat avocații, în urma deciziei patronului de a-i obliga să intre în cantonament.

ADVERTISEMENT

În Serie A, Napoli se află pe locul 7 după 11 etape și au doar 18 puncte acumulate, la o distanță de 9 puncte de Juventus, liderul campionatului italian.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri