Fotbal intern

Război Piţurcă – Prodanca! Dorinel se ia de impresară

Victor Piţurcă a vorbit în termeni duri la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, fapt care a stîrnit o reacţie adversă din partea Anamariei Prodan, soţia tehnicianului Stelei. "Îi recomand acestui...
29.07.2013 | 16:42
Razboi Piturca  Prodanca Dorinel se ia de impresara
ADVERTISEMENT

Victor Piţurcă a vorbit în termeni duri la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, fapt care a stîrnit o reacţie adversă din partea Anamariei Prodan, soţia tehnicianului Stelei. “Îi recomand acestui personaj autointitulat antrenor, care fără o zi de şcoală a primit licenţa Pro să nu mai pronunţe numele soţului meu decît atunci cînd va învinge şi el Chelsea şi Ajax sau va lua un titlu în maniera în care a cîştigat Steaua. Un singur lucru îi mai transmit: diferenţa dintre el şi Laur este egală cu diferenţa dintre Bentley şi Oltcit asta ca să rămînem în zona meleagurilor de unde provine aşa-zisul antrenor al echipei naţionale. Suntem ruşinea fotbalului european cu un astfel de personaj care înainte să înveţe să antreneze ar trebui să ia lecţii de gramatică şi vorbire a limbii române! Se pare că în ziua de azi nu trebuie să ai cap decît ca să nu îţi plouă în gît ca să antrenezi echipa naţională!”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Imediat, antrenorul lui Kuban Krasnodar, a reacíonat virulent la declaraţiile impresarei, pe care o atacă tot în ProSport: “Este nevoie de puţină decenţă. Dacă fotbalul românesc vrea să fie condus de nişte oameni care nu au legătură cu acest fenomen – aici mă refer la Anamaria Prodan, care observ că este în fruntea Stelei în acest moment – este un lucru foarte urît. Aceste atacuri sub centură sunt lucruri suburbane, care sunt folosite de oameni care în trecut s-au ocupat cu astfel de practici. Ea nu are voie să vorbească despre Piţurcă, nu are vreo treabă cu fotbalul”.

ADVERTISEMENT

Vezi aici ce a declarat Piţurcă despre Reghecampf https://www.fanatik.ro/reghecampf-a-spus-minciuni-14479069 .