Sport

Război între PSG şi Real Madrid din cauza lui Kylian Mbappe: “Trebuie pedepsită”

Kylian Mbappe este motivul pentru care PSG şi Real Madrid se află în război, după ce spaniolii au tot încercat să-l transfere pe atacantul de 22 de ani.
10.10.2021 | 09:26
Razboi intre PSG si Real Madrid din cauza lui Kylian Mbappe Trebuie pedepsita
ADVERTISEMENT

Real Madrid vrea să-l transfere pe Kylian Mbappe, însă PSG nu este dispusă să-l piardă pe unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Atacantul francez a anunţat că şi-a dorit să plece în vară, iar Florentino Perez a intrat imediat pe fir.

Zvonurile de pe piaţa transferurilor au inflamat situaţia, iar Leonardo, directorul sportiv al PSG, a transmis un mesaj dur pentru oficialii lui Real Madrid. Fostul internaţional brazilian a susţinut că echipa din capitala Spaniei ar trebui să fie pedepsită.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, motivul pentru care PSG şi Real Madrid sunt în război

“Cei de la Madrid dezmint acest lucru, dar cred că lucrează de doi ani ca să-l semneze. Ar trebuie să fie pedepsită pentru acest lucru. Nu au respect pentru Mbappe.

El nu este un fotbalist oarecare. Vorbim de unul dintre cei mai buni din lume. Dorinţa noastră este să-i prelungim contractul. Nimic nu s-a schimbat în planul nostru.

ADVERTISEMENT

Mbappe este perfect pentru PSG, alături de Messi şi Neymar”, a spus Leonardo la Festival dello Sport, un eveniment organizat de ziarul Gazzetta dello Sport.

Cum a început războiul între PSG şi Real Madrid

Kylian Mbappe a dezvăluit recent că şi-a dorit să plece de la PSG în vară, însă nu a primit acceptul clubului. La scurt timp, Florentino Perez a anunţat că în ianuarie, când jucătorul intră în ultimele şase luni de contract, vor fi cunoscute mai multe noutăţi în privinţa unui posibil transfer.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, mama lui Kylian Mbappe a afirmat că atacantul de 22 de ani s-ar afla în negocieri pentru prelungirea contractului cu PSG.

“În acest moment negociem prelungirea contractului cu PSG şi lucrurile merg bine. Am vorbit cu Leonardo lunea trecută. Un lucru este sigur, va da totul până la final ca să câştige Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Kylian trebuie să fie mulţumit. Dacă nu este mulţumit, e în stare să spună că se lasă. Ne-o spune de multe ori (n.r. râde). Totul este posibil cu Kylian”, a anunţat Fayza Lamari

Ce spune Leonardo despre transferul lui Lionel Messi

Lionel Messi a oferit un interviu pentru France Football, în care a oferit detalii despre plecarea de la FC Barcelona la PSG. Acesta a susţinut că francezii l-au ofertat la scurt timp după apariţia anunţului oficial că nu va mai continua pe “Camp Nou”.

Leonardo a confirmat spusele lui Lionel Messi şi a declarat că primul contact între PSG şi starul argentinian a apărut după ce întreaga lume a aflat anunţul verii.

“Messi fusese convins să rămână la Barcelona. Am început negocierile după ce a apărut surprinzătorul anunţ că nu va mai continua acolo”, a explicat Leonardo.

ADVERTISEMENT