Benzema, ATAC la Deschamps: "Dacă nu îmi explică, s-a terminat!"

Didier Deschamps a fost atacat virulent în L'Equipe de Karim Benzema după ce selecţionerul nu l-a convocat la Euro 2016 din cauza scandalului "sextape", în care atacantul Realului a fost implicat.

Benzema a fost cercetat pentru complicitate la şantaj în cazul coechipierului de la echipa naţională, Mathieu Valbuena, căruia i s-au cerut bani pentru a nu fi publicat un filmuleţ în care Valbuena întreţinea relaţii sexuale cu o tânără.

Karim Benzema l-a atacat pe selecţioner pentru această decizie: "Accept dacă-mi zice că decizia e pur fotbalistică. Altfel, s-a terminat cu Didier Deschamps! E posibil ca măsura să se fi luat de sus, dacă am ajuns la premier şi la preşedinte. A fost manipulare!"

Fotbalistul a dat like şi unei fotografii trucate în care Deschamps este printre 3 fundaşi de la Atletico driblaţi de atacantul Realului în semifinalele Ligii. Şi asta a declanşat furia selecţionerului.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

1

"E jalnic! Ştiam ce mă aşteaptă" 

Didier Deschamps nu l-a convocat pe Benzema pentru următoarele 3 meciuri: Paraguay, Suedia şi Anglia şi a vorbit într-o conferinţă de presă despre conflictul cu atacantul lui Real Madrid.

"Mă aşteptam să fiu întrebat de acest subiect, dar nu chiar atât de repede. Am format un grup în care există echilibru, armonie, dinamică. Am încredere în jucătorii care au vorbit pe teren şi am adus mai mulţi tineri cu mare potenţial.

Eu sunt unicul care decide aici. Alegerile mele sunt legate de forma sportivă, dar întotdeauna am considerat grupul deasupra tuturor. Şi iau hotărâri spre binele echipei Franţei.

El nu vede analiza situaţiei decât raportându-se la propria persoană. Eu mă gândesc la grup. Orice aş zice, orice aş face, va fi nemulţumit, nu sunt surprins. Ştiam ce mă aşteaptă, îl cunosc prea bine ca să mă înşel".

Întrebat despre poza trucată în care apare ca fundaş al lui Atletico şi de faptul că Benzema a dat like fotografiei, Deschamps a replicat: "E jalnic!" 

81 selecţii a adunat Benzema în naţionala Franţei

27 de goluri a înscris atacantul în naţională

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091