Video

Italia cîştigă RĂZBOIUL din junglă! SUPER Mario, decisiv!

S-a terminat! Italia cîştigă meciul cu Anglia cu scorul de 2-1 după golurile marcate de Marchisio şi Balotelli. Pentru englezi a marcat Sturridge. A fost un meci superb între două echipe care...
15.06.2014 | 03:32
Italia cistiga RAZBOIUL din jungla SUPER Mario decisiv
ADVERTISEMENT

S-a terminat! Italia cîştigă meciul cu Anglia cu scorul de 2-1 după golurile marcate de Marchisio şi Balotelli. Pentru englezi a marcat Sturridge. A fost un meci superb între două echipe care au jucat foarte bine. Italia arată foarte bine la acest turneu final şi va avea un cuvînt de spus

Min. 94: MAGNIFIC! Pirlo trage din lovitură liberă de la 30 de metri direct în bara transversală. Hart era bătut

ADVERTISEMENT

Min. 93: Italienii ţin foarte bine de minge şi nu îi lasă pe englezi să se apropie.

Min. 92: Sterling primeşte cartonaş galben pentru un fault în propria jumătate şi italienii au timp să respire la această lovitură liberă

Min. 90: Se arată 5 minute suplimentare

Min. 87: Un nou şut care trece mult peste poartă, expediat de Rooney

Min 85: Gerrard trimite peste dintr-o lovitură liberă foarte bună!

Min. 79: Din nou ambele echipe schimbă în acelaşi timp: iese Candreva, intră Parolo. La englezi intră Lallana, în locul marcatorului Sturridge

ADVERTISEMENT

Min. 77: Sirigu scoate foarte bine şutul lui Baines din lovitură liberă

Min. 72: Schimbări la ambele echipe: Immobile intră în locul lui Balotelli, la englezi, iese Henderson şi intră Wilshere

Min. 67: Italienii calmează jocul, la carte scrie că sînt experţi în a gestiona un rezultat pozitiv de pe tabelă

ADVERTISEMENT

Min. 64: Barkley trage bine, dar Sirigu se întinde şi apără

Min. 62: Şutul lui Rooney trece puţin pe lîngă poartă şi Anglia ratează o şansă mare

Min. 61: Schimbare la englezi: Intră Barkley şi iese Danny Wellbeck

Min.56: Prima schimbare la italieni: intră Tiago Motta şi iese Verrati

Min.55: Anglia presează egalarea şi a avut două acţiuni periculoase prin incursiunile lui Rooney şi Sturridge

Min. 49: GOOOOOOOOL ITALIA! Mario Balotelli înscrie cu capul după o centrare superbă a lui Candreva

ADVERTISEMENT
Loading the player…

Min. 48: Şutul lui Sturrigde este respins greu de Sirigu în corner

Min. 45: Start în repriza secundă

În 2007, Daily Mail a prezis echipa Angliei în 2014 la mondial. Asta nu prea le-a ieşit:

2014

PAUZĂ la Manaus! Repriză superbă la Manaus, unde Italia şi Anglia intră la cabine la egalitate, 1-1

Min. 45: Şutul lui Candreva din interiorul careului loveşte bara

Min. 45: Execuţie INCREDIBILĂ a lui Balotelli care trage din unghi peste portarul Hart care era ieşit, însă mingea e scoasă de Jagielka de pe linia porţii

Pînă la urmă cel căruia i s-a făcut rău e fizioterapeutul naţionalei Angliei. Din fericire e bine. El a celebrat prea intens golul şi s-a lovit cu

stu

Moment de groază după golul Angliei. Unul din oamenii de ordine a leşinat şi este dus pe targă afară. Cel mai probabil i s-a făcut rău şi a primit rapid primul ajutor

Min. 37: GOOOOOOOOOL ANGLIA! Sturridge marchează simplu cu latul după o centrare senzaţională a lui Rooney

Loading the player…

Min. 35: GOOOOOOOL ITALIA! Marchisio marchează cu un şut superb de la 20 de metri

Loading the player…

Suporterii englezi sînt unici:

1000

Gazonul pare bun şi nu pare ars. E verde, dar nu ştim dacă e verdele natural sau de la vopsea

Nelipsitele steaguri britanice:
brit

Min. 29: Meciul s-a mai calmat, echipele nu îşi asumă riscul. Sînt ajutat şi de rezultatul din primul meci al grupei unde Uruguay a pierdut cu 3-1 împotriva naţionalei din Costa Rica

Min. 24: Ocazie uriaşă pentru Anglia. Centrarea lui Wellbeck este deviată în corner de un fundaş italian care e la un pas de autogol

Min. 23: Şutul lui Balotelli trece peste dintr-o poziţie bună

Cadru superb cu arena Amazonia:

cadru

Min. 19: Şutul violent al lui Candreva este respins cu dificultate de Hart

Min. 11: Meci frumos, atît Italia, cît şi Anglia combină frumos şi ajung repede la poartă, fără ocazii mari deocamdată

Ciudat! Cota Angliei a scăzut în ultima jumătate de oră de la 3,20 la 2,40

Min. 4: Ce iluzie optică. Tot stadionul a strigat gol la şutul lui Sterling, însă mingea trece puţin pe lîng. Şutul lui Sterling a păcălit şi tabela electronică:

Loading the player…

ilu

1

Min. 3: Atac periculos al lui Darmian, dar Cahill respinge

Min. 1: Start în Anglia – Italia

Partida va începe în puţine momente. Meciul poate fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO

Suporterii englezi sînt în număr mare în tribunele stadionului din Manaus, la fel şi steagurile Angliei care au împînzit stadionul

123

UPDATE 00:39 / O privire în vestiarul Italiei:

vest

UPDATE 00:37 / Fanii englezi sînt pregătiţi de meci:

ang

UPDATE 00:24 / Foaia oficială de joc:

off

UPDATE 00:18 / Italienii sînt preocupaţi de starea gazonului şi pun la punct planul de bătaie. Singurul relaxat e Balotelli:

bal

UPDATE 22:50 / Echipele de start la Italia – Anglia:

ita

ang

UPDATE 22:22 /  O maşină suspectă a fost ridicată de pe o stradă din apropierea Arenei Amazonia din Manaus, cu câteva ore înaintea meciului dintre Italia şi Anglia. Conform italienilor de la Corriere dello Sport, un cîine poliţist a detectat prin miros urme de explozibil. 

 UPDATE 17:06 / Gianluigi Buffon nu va evolua în această seară în meciul dintre Italia şi Anglia. Portarul azzurrilor e accidentat la gleznă şi medicii vor încerca să îl recupereze pînă la următorul meci din grupă. Totuşi, Buffon va mai efectua un test înainte de meci, însă cel mai probabil, diseară va apăra portarul lui PSG, Salvatore Sirigu. 

buffon

UPDATE / La 8 luni după ce au obţinut calificarea la Cupa Mondială, englezii sînt în faţa unui meci extrem de important în vederea calificării în optimile Cupei Mondiale. Căpitanul Steven Gerrard a vorbit la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Italia. ”Se întîmplă acum. Toată distanţa pe care am parcurs-o. Toate pregătirile pe care le-am făcut într-o căldură toridă. Am făcut toate astea! Nu avem nici o scuză dacă nu o batem pe Italia”, a spus mijlocaşul lui Liverpool.

gerrard

UPDATE / Din păcate pentru Italieni, Gianluigi Buffon este incert pentru partida de diseară. Portarul lui Juventus s-a accidentat la glenză şi a fost nevoit să părăsească şedinţa de antrenament. Medicii vor încerca să-l recupereze pînă la ora meciului, însă conform presei din Italia şansele sînt mici ca acesta să-şi revină la timp pentru meciul cu Anglia, programat la ora 01:00, ora României. 

Grupa “morţii” a campionatului mondial propune unul dintre cele mai tari meciuri din faza grupelor. Anglia şi Italia se întîlnesc la Manaus în jungla Amazoniană. Căldura şi umiditatea din acea zonă vor transforma stadionul într-o veritabilă “saună”. Meciul va avea loc duminică de la ora 01:00 şi va fi transmis de TVR. 

Cele două echipe naţionale luptă pentru calificarea din grupa “de foc” care e completată de Uruguay şi Costa Rica, care vor juca sîmbătă de la ora 22:00. Este singura grupă care reuneşte la start 3 campioane mondiale, celelalte grupe avînd cel mult o fostă cîştigătoare a Cupei Mondiale.

Duelul fostelor campioane 

Anglia – Italia este primul duel de la Campionatul Mondial din 2014 în care se întîlnesc două campioane mondiale. Englezii au obţinut unicul lor titlu mondial în 1966 cînd au învins Germania după prelungiri cu 4-2 chiar pe stadionul Wembley.

england-1966

Italia stă mai bine la acest capitol cu 4 campionate mondiale cîştigate în: 1934, 1938, 1982 şi 2006. Cel mai recent titlu a venit în Germania, cînd squarda azzurra a cîştigat titlul mondial în faţa Franţei la penaltiuri, Fabio Grosso fiind eroul italienilor reuşind să transforme penaltiul decisiv.

gross

O istorie zbuciumată 

Anglia şi Italia au jucat 24 de meciuri directe în care azzurri s-au impus de 10 ori, englezii de 8 ori, alte 6 meciuri s-au încheiat la egalitate.

Ultima confruntare dintre Anglia şi Italia într-un meci oficial a avut loc în sferturile de finală ale Euro 2012. După cele 120 de minute scorul a fost 0-0 şi meciul a rămas să se decidă la penaltiuri, coşmarul de care se temea toată Anglia. Englezii nu au reuşit nici de această dată să îşi ţină nervii la penaltiuri şi Italia s-a calificat în semifinale.

La Campionatul Mondial, cele două echipe s-au întîlnit ultima dată în ediţia 1990 în Italia, unde au disputat finala mică. Ambele echipe au pierdut atunci în semifinale la penaltiuri, Italia cu Argentina şi Anglia cu Germania. Italia a cîştigat finala mică cu scorul de 2-1, după golurile marcate de Roberto Baggio şi Salvatore Schillaci, respectiv David Platt.

jct_italy90_flowers

“Sauna” braziliană

Anglia – Italia se va juca pe arena Amazonia din Manaus, o arenă construită special pentru această ediţie a Campionatului Mondial. Stadionul are o capacitate de 46.000 de locuri, a fost construit între anii 2010 şi 2014 şi va găzdui 4 meciuri la această ediţie a turneului final.

Amazonia_Arena

Fiind foarte aproape plasat de jungla amazoniană, principalul duşman al jucătorilor pe acest stadion vor fi căldura şi umiditatea excesivă. Echipele au făcut antrenamente specifice acestui climat înainte de turneul final, jucătorii purtînd mai multe bluze pe ei la antrenamente.

gerrard

Ironia sorţii

Înainte să se stabilească componenţa grupelor şi repartizarea pe stadioane, selecţionerul Angliei, Roy Hodgson a criticat stadionul din Manaus spunînd că nu e normal ca echipele să joace în astfel de condiţii. Cîteva săptămîni mai tîrziu, Anglia a fost extrasă din urnă în Grupa D, fiind una dintre echipele care au fost nevoite să joace pe un astfel de gazon.

roz

Gazon ars, organizatorii “dreg busuiocul” 

Gazonul de pe stadionul Amazonia este afectat de condiţiile meteo din zonă, fiind ars. Organizatorii au încercat să acopere zonele uscate ale terenului vopsind gazonul cu verde.

sss

 

 

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: