ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Război pe Ciolacu! “Cîinii”, acuzaţi de practici murdare

Oficialii giuleşteni îi suspectează pe rivalii de la Dinamo că îi sună periodic pe unii jucători ai Rapidului ca aceştia să ajungă în "Ştefan cel Mare" în perioada de transferuri din...
Autor: Adrian Dumitru | 10.09.2013 | 14:32
Război pe Ciolacu!

Oficialii giuleşteni îi suspectează pe rivalii de la Dinamo că îi sună periodic pe unii jucători ai Rapidului ca aceştia să ajungă în “Ştefan cel Mare” în perioada de transferuri din iarnă. Cei din Grant cred că principala ţintă a “cîinilor” este Andrei Ciolacu, deşi Alexandru Ioniţă II şi Nicolae Vasile au primit oferte concrete din partea lui Constantin Anghelache, refuzate însă de fotbaliştii Rapidului, care nici nu au vrut să discute o eventuală mutare la rivalii din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

“În interiorul clubului s-au primit semnale constante că Andrei Ciolacu, Alexandru Coman, Nicolae Vasile şi Alexandru Ioniţă II au fost sunaţi de către preşedintele celor de la Dinamo, Constantin Anghelache, pentru ca aceştia să semneze cu ei. Asta e metoda folosită de dinamovişti din perioada comunismului”, au dezvăluit surse din cadrul clubului Rapid. Dintre cei patru, conducătorii din Grant au luat la cunoştinţă că mijlocaşul Ioniţă II şi fundaşul stînga Nicolae Vasile i-au refuzat pe rivalii din “Ştefan cel Mare”. “Poate acelaşi lucru l-au făcut şi Coman şi Ciolacu, însă din moment ce aceştia încă sînt sunaţi, nu credem că s-a întâmplat asta”, a continuat aceeaşi sursă. Memoriul depus de Andrei Ciolacu la LPF prin care acesta a cerut să devină jucător liber le dă şi mai mult de gîndit oficialilor din Grant. “Ei au probleme în atac, Andrei este un tînăr talentat plus că în vară ştim că au avut loc nişte discuţii între cele două părţi”, spun giuleştenii.

Dinamo nu îi poate lua fără negocieri

Unul dintre acţionarii Rapidului, Nicolae Cristescu, a confirmat informaţia FANATIK, avertizîndu-i pe şefii lui Dinamo că dorinţa lor se poate realiza doar prin tratative directe cu clubul din Giuleşti.

ADVERTISEMENT

Ştim că Dinamo îi caută insistent pe cei patru jucători ai noştri, dar îi anunţ pe toţi cei care vor să îi transfere că nu îi vor putea lua decît după negocieri cu clubul Rapid. Sînt fotbalişti pe care noi ne bazăm şi cu care vrem să facem performanţă“, a spus Nicolae Cristescu pentru FANATIK.

Anghelache: “E o glumă proastă!”

Contactat de FANATIK, Constantin Anghelache a negat acuzaţiile care i se aduc. “Trebuie să fie o glumă, chiar una proastă! Cum să ne intereseze Ciolacu, cînd face 1-1 cu Berceni? Acum avem un lot de 30 de jucători, nu ne mai dorim pe nimeni”. În ciuda declaraţiei, preşedintele dinamoviştilor s-a confesat apropiaţilor că în vară Dinamo a dorit transferul celor patru jucători, dar venirea lui Gheorghe Mulţescu a schimbat planurile “cîinilor”. Dacă Andrei Ciolacu ar deveni liber de contract, cu siguranţă situaţia s-ar schimba din nou.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!