Life
notix pixel id

Război pe toate fronturile la Bravo, ai stil! Ioana Filimon o atacă dur pe Anda Adam, iar Ruxi și Pamfile ajung la cuțite

Se încing spiritele mai mult ca oricând la Bravo, ai stil Celebrities! Concurentele duc un război pe toate fronturile!
27.10.2021 | 16:39
Război pe toate fronturile la Bravo, ai stil! Ioana Filimon o atacă dur pe Anda Adam, iar Ruxi și Pamfile ajung la cuțite
Concurentele de la Bravo, ai stil ajung în puncte culminante. Foto: Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Lupta dintre concurentele de la Bravo, ai stil atinge noi puncte culminante. În ediția din 27 octombrie, telespectatorii vor asista la noi dueluri, la noi confruntări cu totul neașteptate în această competiție.

Dacă la începutul fetele păreau dispuse să ”conviețuiască” în același platou de televiziune, odată cu trecerea timpului, emisiunea le-a devenit tot mai mare.

Fiecare fată luptă cu propriile ei arme pentru a dovedi că merită să ajungă cât mai departe. În unele situații se ajunge la atacuri la persoană, lucru cu care fanii emisiunii s-au obișnuit deja în primele 6 sezoane.

ADVERTISEMENT

Începe războiul la Bravo, ai stil Celebrities

În cel mai nou episod al show-ului, Anda Adam are meci cu Ioana Filimon, iar Ruxi și Mădălina Pamfile, preferatele publicului de până acum, vor ajunge și ele la cuțite.

Mădălina și Ruxi au la un moment dat un schimb de idei care nu se termină tocmai bine. Pamfile îi spune brunetei că înțelege foarte bine ce vrea să îi transmită, atunci când o critică, și nu îi place să fie luată drept proastă.

ADVERTISEMENT

„Eu te înțeleg foarte bine și ai dreptate”, îi spune la un moment dat Pamfile lui Ruxi. „Nu înțelegi nimic, Mădălina”, îi răspunde în doi peri Ruxi.

„Ba înțeleg. Ei, lasă-mă că nu sunt proastă. Ce vrei să zici?”, spune apoi Pamfile extrem de atacată.

ADVERTISEMENT

Celălalt conflict se dă între Ioana Filimon și Anda Adam, concurente care au ajuns să nu se mai suporte deloc în emisiune.

„Nimeni nu vă bagă cuvinte în gură, nimeni nu vă obligă să plăceți o persoană sau nu”, spune Ioana Filimon adresându-i-se Andei.

ADVERTISEMENT

Ioana Filimon o persiflează pe Anda Adam

„Este despre mine, Ioana, te rog io frumos. Lasă-mă să spun și eu o frază despre mine”, îi răspunde cântăreața cu un ton al vocii ușor ridicat.

„Aaah, ai țipat, nu pot să cred”, o persiflează Ioana Filimon pe interpreta hit-ului „Selecta”.

ADVERTISEMENT

Divergențele dintre fete au început în urmă cu o săptămână, iar ele s-au acutizat în ultima gală a emisiunii. Ruxi a acuzat-o pe Anda Adam că joacă pervers în această emisiune.

Atât ea cât și Ioana Filimon i-au reproșat în câteva rânduri fostei partenere a lui Victor Slav faptul că se poartă într-un fel în fața camerelor și cu totul diferit când nu este filmată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri