Sporturi

Război pe Twitter între Boris Becker și Nick Kyrgios. “Nu-mi plac șobolanii”. “Ești o gogoașă”

30.06.2020 | 16:54
Razboi pe Twitter intre Boris Becker si Nick Kyrgios Numi plac sobolanii Esti o gogoasa
ADVERTISEMENT

Fostul număr 1 mondial ATP din anii 90, germanul Boris Becker, a intrat într-un război al cuvintelor pe Twitter cu unul dintre cele mai controversate personaje din sport, australianul Nick Kyrgios.

Motivul acestei dispute în replici pe rețelele de socializare îl reprezintă atacul declanșat de jucătorul de la Antipozi la adresa lui Novak Djokovic și a lui Alexander Zverev.

ADVERTISEMENT

Boris Becker este dezgustat de faptul că aceste atacuri virulente vin din partea unui jucător care a avut nenumărate deraieri de la spiritul de fair-play, jignindu-și colegii de circuit sau arbitrii.

Războiul replicilor pe Twitter între Boris Becker și Nick Kyrgios

“Nu-mi plac șobolanii. Cine se ia de colegii sau colegele mele din tenis nu e prieten cu mine. Uită-te în oglindă și gândește-te dacă ești mai bun decât noi” – a scris Boris Becker.

ADVERTISEMENT

Răspunsul australianului nu s-a lăsat așteptat, acesta spunând despre Becker că este o gogoașă și nu un adversar demn de luat în seamă.

“Dragul meu Boris, nu concurez și nici nu încerc să arunc pe nimeni sub autobuz. Este o pandemie globală și dacă cineva este la fel de idiot ca Alex să facă ceea ce a făcut, îl voi striga pentru asta mereu. Simplu.”

ADVERTISEMENT

Germanul nu s-a oprit aici și războiul replicilor a continuat de o parte și de alta. Boris Becker a dat de înțeles că nu este de acord cu greșelile comise de Djokovic și Zverev, însă nu poate accepta ca aceștia să fie puși la zid.

Kyrgios consideră că trebuie să iei mereu atitudine

“Cu toții trăim în pandemia numită  Covid 19! Este groaznic și au fost luate multe vieți … ar trebui să ne protejăm familiile / persoanele dragi și să respectăm liniile directoare, dar totuși nu ne plac șobolanii”.

ADVERTISEMENT
Război pe Twitter între Boris Becker și Nick Kyrgios. “Nu-mi plac șobolanii”. “Ești o gogoașă”. Foto: UK Day to day.co.uk

Kyrgios a avut ultimul cuvânt. “Șobolanii? Pentru că ai tras pe cineva la răspundere? Un mod ciudat de a gândi de la  campion. Când familia mea și familiile din toată lumea au făcut respectuos lucrurile corecte și ai o gâscă fluturându-și brațele în jur, trebui să zici ceva, nu poți să stai și să taci.”

ADVERTISEMENT