Război total în PSD: “Trebuia să îşi dea DEMISIA!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/11/2014, 10:19
Război total în PSD: “Trebuia să îşi dea DEMISIA!”
PSD anunță azi lista candidaților la europarlamentare.

Tensiuni fără precedent în partidul de guvernământ. Un lider marcant din PSD cere DEMISIA celor care au condus campania electorală a partidului pentru Cotroceni.

Dan Şova, unul dintre cei care cer demisia imediată a lui Liviu Dragnea şi un pas înapoi pentru Victor Ponta a făcut DECLARAŢII INCENDIARE:

“Dacă Liviu Dragnea şi-ar fi asumat eşecul acestei campanii şi ar fi demisionat, lucrurile ar fi putut fi mai puţin tensionate. Cu toate că sunt un partid extrem de puternic, am pierdut, şi nu oricum, ci la 1 milion de voturi. Se ştiu bine cei care au organizat campania. Nu pot să spun că am pierdut din cauza candidatului sau a vreunei filiale judeţene. Ci din cauza campanie conduse la sediul din Kisselef. Cel mai vinovat este Liviu Dragnea. Sunt vinovaţi şi consultanţii, al căror rol era să anticipeze anumite lucruri, dar în final totul depinde de organizare. Liviu Dragnea a preferat să mă ironizeze atunci când am atras atenţia că nu poţi să ai capacitatea fizică de a conduce şi un Minister şi o campanie. Din păcate Aroganţa este un lucru care se plăteşte scump în politică. Nu mi-a venit să cred că am pierdut alegerile, nici luni dimineaţă. Am avut un candidat mult mai bun decât Klaus Iohannis”, a declarat Dan Şova.

Potrivit acestuia, Victor Ponta trebuie să rămână la conducerea PSD şi la conducerea Guvernului.

sursa: realitatea.net

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

 

Închide ×