Life

”Război rece” în familia Beckham! Victoria nu o suportă deloc pe nora ei, Nicola Peltz. Nunta lui Brooklyn era să nu mai aibă loc

Familia Beckham e zguduită de un conflict pe care nu l-ar fi bănuit nimeni! Victoria nu se înțelege deloc cu nora ei, Nicola Peltz, care a devenit soția fiului cel mare, Brooklyn, în luna aprilie a acestui an.
05.08.2022 | 12:08
Razboi rece in familia Beckham Victoria nu o suporta deloc pe nora ei Nicola Peltz Nunta lui Brooklyn era sa nu mai aiba loc
David Beckham și Victoria (stânga), Brooklyn și Nicola Peltz (dreapta), în tensiune
ADVERTISEMENT

Nu mai curge doar lapte și miere în clanul Beckham! Familia fotbalistului David Beckham e mișcată de un cutremur de mică intensitate, deocamdată, dar care poate să crească în magnitudine oricând.

Clanul Beckham, marcat de disensiuni: Victoria Beckham și nora ei, Nicola Peltz, la cuțite

Tensiunile sunt din ce în ce mai mari între Victoria și Nicola Peltz, nevasta fiului ei, Brooklyn. Potrivit PageSix, cele două nu-și vorbesc și nu se suportă absolut deloc. Ba mai mult, nunta recentă a fiului ei era aproape să fie anulată din cauza neînțelegerilor care mocnesc de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Peltz, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit recent cu Brooklyn Beckham (23), fiul cel mare al Victoriei și al superstarului fotbalului, David Beckham. Nunta din aprilie s-a organizat cu foarte multe probleme, Victoria amenințând la un moment dat inclusiv cu neprezentarea.

„Nu se suportă și nu își vorbesc. Pregătirea nunții a fost îngrozitoare”, a declarat o sursă apropiată familiei Beckham pentru PageSix.

ADVERTISEMENT

Actrița Nicola Peltz, fiica miliardarului new-yorkez Nelson Peltz, președintele Madison Square Garden, nu a vrut ca soacra ei să se implice în planificarea nunții, iar asta a supărat-o destul de tare pe Victoria. Se pare că de aici a început acest război rece între cele două, comunicarea dintre ele fiind una minimă, de dragul invitaților, chiar și la nuntă.

Conform informațiilor apărute în presa de peste Ocean, Victoria și David s-au distanțat destul de mult de Brooklyn și nora lor. Nicola ar fi atât de geloasă pe soacra ei, care primea foarte multă atenție din partea fiului, încât s-ar fi impus destul de serios în această căsnicie, astfel că Vicky și David au rărit dialogul cu însurățeii.

ADVERTISEMENT

Nuntă fastuoasă, asezonată cu gelozii între soacră și noră

Nicola și Brooklyn și-au unit destinele pe 9 aprilie 2022, iar nunta a fost una destul de fastuoasă (a costat peste 3,5 milioane de dolari). Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 4 ani în cadrul Festivalului Coachella din Statele Unite ale Americii.

Ceremonia a fost una tradițională evreiască, ca o odă pentru moștenirea lui Peltz. Mireasa a fost condusă la altar de tatăl ei, Nelson, pe melodia „Songbird”. Una dintre domnișoarele de onoare, care a ținut un buchet de flori în mână, a fost cumnata Nicolei, Harper Beckham.

ADVERTISEMENT

La nunta celor doi a cântat artistul sud-african Lloyiso, care a interpretat clasica melodie „Only Fools Rush In” a lui Elvis Presley, pe care au și dansat mirii, de altfel, la începutul petrecerii.

Cine este Nicola Peltz. A apărut în câteva producții cinematografice de succes

Nicola Peltz este una dintre cele mai promițătoare actrițe de la Hollywood. Și-a făcut debutul într-o comedie de Crăciun, în anul 2006. În 2007, a apărut într-o producție la Manhattan Theatre. A devenit ceva mai cunoscută abia în 2008, datorită rolului Becki din comedia „Harold”.

Nicola a apărut și într-un videoclip muzical, al cântăreței Miley Cyrus, „7 Things”. Popularitatea nurorii Victoriei Beckham a explodat de-a dreptul odată cu rolul principal jucat în thriller-ul „A&E Bates Motel” din 2013. Apoi, a fost apreciată pentru interpretarea Tessei Yeager în al patrulea film „Transformes: Age of Extinction” (2014).

Nicola a cochetat și cu modelling-ul. În octombrie 2015, a îmbrăcat o ținută Balenciaga, cu care a defilat pe catwalk la Săptămâna Modei de la Paris. Cel mai recent succes l-a atins în 2020, cu lansarea comediei romantice „Holidate”.

ADVERTISEMENT