Sport

Război total între Cătălin Cîrjan și FRF! Fotbalistul lui Arsenal a dat o nouă replică: ”Abuzuri și umilințe. Lumea trebuie să afle!”

FRF a lansat ideea că mijlocașul Cătălin Cîrjan a refuzat convocarea la naționala U20 și de aici a început un război, jucătorul lui Arsenal susținând că nu este nimic adevărat.
30.03.2023 | 22:45
Razboi total intre Catalin Cirjan si FRF Fotbalistul lui Arsenal a dat o noua replica Abuzuri si umilinte Lumea trebuie sa afle
FRF a lansat ideea că mijlocașul Cătălin Cîrjan a refuzat convocarea la naționala U20 și de aici a început un război, jucătorul lui Arsenal susținând că nu este nimic adevărat. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 20 de ani a ieșit la atac după ce mai marii de la Casa Fotbalului l-au pus la zid pentru absența de la reprezentativa de juniori și i-a criticat vehement pe selecționerii Emil Săndoi și Daniel Pancu.

Încă un episod din războiul dintre Cătălin Cîrjan și FRF

După ieșirea publică a lui Cătălin Cîrjan, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a întreținut războiul și i-a dat o replică dură jucătorului, despre care a spus că a refuzat de mai multe ori convocarea la loturile României, pentru că avea meciuri amicale mai importante.

ADVERTISEMENT

Disputa de la distanță dintre cele două tabere a continuat cu o nouă intervenție agresivă din partea mijlocașului de la Arsenal, care i-a oferit un răspuns pe măsură lui Stoichiță, amintind de contrele pe care acesta le-a avut cu Mirel Rădoi și Adrian Mutu când cei doi se aflau sub contract cu FRF.

”Am auzit ce au spus domnii Stoichiță, Săndoi și Vochin. Sunt multe lucruri neadevărate în ce au zis. Au făcut-o intenționat pentru a deturna totul în favoarea dumnealor. Au negat lucruri evidente pentru toată lumea. Dacă ar fi fost cum spun, m-ar fi primit la naționala U21, așa cum m-au și convocat.

ADVERTISEMENT

Domnul Stoichiță a zis că antrenorii au mână liberă și că nu acceptă niciun amestec în activitatea antrenorilor. De parcă eu sunt primul care spune ce spune. Domnul Rădoi e tot mincinos, așa cum sunt eu? Mai țineți minte și când l-a înjurat pe domnul Mutu, după un meci? Să mai zic?”, a declarat Cîrjan, pentru playsport.ro.

Sfatul lui Cîrjan pentru jucătorii care au avut de suferit la echipele naționale

Pentru a dovedi că afirmațiile sale sunt adevărate, jucătorul de la Arsenal a mai dat exemplu doi jucători români din Italia, care au avut de suferit din cauza atitudinii sfidătoare a celor care conduc fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

”Declarațiile de săptămâna trecută ale părinților lui Caragea de la Sassuolo le-ați citit? Au zis că nu mai vine băiatul lor la lot cât timp e Mogoșanu selecționer. Pe Caragea nu-l cunosc, dar îl știu pe Luca Popa de la Venezia. A fost supus la același tip de tratament, cu abuzuri și umilințe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis ei.

Și ca el mai sunt și alții. Îi sfătuiesc să nu se mai lase umiliți, lumea trebuie să afle că e așa cum am spus: naționala României nu mai e a României! Știu că am o situație privilegiată în comparație cu alți jucători români, eu pot vorbi deschis.

ADVERTISEMENT

Băieților le este teamă de răzbunarea lor, dar mie și familiei mele nu ne e frică decât de Dumnezeu. Am spus adevărul și îl vom spune indiferent de situație”, a afirmat Cătălin Cîrjan în încheiere.

ADVERTISEMENT