ADVERTISEMENT
Sport

Război total între impresarul Florin Manea și Adrian Mititelu Jr. ”E depășit, n-am lucrat niciodată cu ‘pisicuțe’”

Impresarul Florin Manea și Adrian Mititelu Jr sunt la cuțite după ce transferul bulgarului Birsent Karagaren la FC U Craiova a căzut. 
Autori: Patrice Podina, Traian Terzian | 20.07.2021 | 12:04
Război total între impresarul Florin Manea și Adrian Mititelu Jr. ”E depășit, n-am lucrat niciodată cu 'pisicuțe'”
acum 4 zile

Manea continuă ”înțepăturile” la adresa lui Mititelu jr

Agentul Florin Manea a continuat să-l ironizeze pe Adrian Mititelu jr, după ce transferul unui jucător impresariat de el la FC U Craiova nu s-a realizat din cauza neînțelegerilor financiare.

”Nu trebuia să-i răspund. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Îi urez succes. Asta este! Nu mi-e frică de nimeni, nu m-a sunat nimeni din Craiova, poate să mă sune oricine. E diferența mare de vârstă și de experiență între noi.

Putea să fie băiatul meu, dar n-avea cum, eu sunt mai frumos. Era foarte mic când eu deja jucam fotbal la Bistrița. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, eu chiar l-am lăudat.(…) Replicile lui sunt bune, a stat și el puțin pe stradă. El e depășit, eu n-am lucrat niciodată cu ‘pisicuțe’”, a declarat Manea la gsp.ro.

FC U Craiova a revenit în Liga 1, iar suporterii și antrenorul Adrian Mutu așteaptă în continuare întăriri care să ducă echipa în topul fotbalului intern.

ADVERTISEMENT

Oficialii din Bănie au negociat cu impresarul Florin Manea achiziționarea mijlocașului ofensiv Birsent Karagaren, de la Lokomotiv Plovdiv. Însă, afacerea a căzut și a declanșat un veritabil război între agentul de jucători și Adrian Mititelu Jr, fiul patronului FC U Craiova, Adrian Mititelu.

Replică devastatoarea a lui Florin Manea pentru Adrian Mititelu Jr

Fiul lui Adrian Mititelu a luat foc după ce negocierile dintre oficialii clubului pe care îl conduce și impresarul Florin Manea, privind transferul bulgarului Birsent Karagaren, au căzut.

ADVERTISEMENT

Olteanul îl acuză pe impresar că a tras de timp și că nu ar fi respectat unele clauze de confidențialitate în timpul negocierilor.

În plus a declarat că nu nu va mai colabora niciodată cu Florin Manea. Replica agentului de jucători nu s-a lăsat așteptată.

ADVERTISEMENT

”Este vorba de un transfer nereușit. N-are nicio legătură cu confidențialitatea, că nu s-a materializat. Eu cu FC Universitatea Craiova am vorbit doar din respect pentru Adrian Mutu, Mircea Bornescu și Marcel Pușcaș, ulterior, dar cu țăranii ăștia n-am ce să vorbesc.

Cu Mititelu junior, cu tot respectul, nu am ce să vorbesc despre fotbal și despre transferuri. Dar, probabil, de aia a și plecat Mircea Bornescu, că sunt niște neprofesioniști. Și de aia fotbalul românesc este unde este, că, în loc să vorbească cei care se pricep, vorbește Adrian Mititelu junior, care este un novice în fotbal.

ADVERTISEMENT

FC Universitatea Craiova, pentru mine, înseamnă Ilie Balaci, Cârțu, Ștefănescu, nume importante, nu Adrian Mititelu junior”, a declarat Florin Manea, pentru  ProSport.

Cine este fotbalistul care a declanșat ”războiul”

Birsent Karagaren, fotbalistul din cauza căruia cele două părți își aruncă cuvinte grele, evoluează la Lokomotiv Plovdiv, pe poziția de mijlocaș ofensiv și este internațional al Bulgariei.

ADVERTISEMENT

Acesta mai are contract cu gruparea din Plovdiv până în vara anului viitor, iar site-urile de specialitate îl evaluează la 900.000 de euro.

Birsent Karagaren a evoluat întreaga carieră în țara natală, cel mai important club fiind cel actual, Lokomotiv Plovdiv.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1