Fotbal international

OFICIAL. Lovitură pentru Barcelona şi Real Madrid. Noul Neymar va juca în Premier League!

UPDATE 03.08.2016, ora 17:00. Gabriel Jesus a fost curtat intens de Barcelona şi de Real Madrid în această vară. Nu va ajunge la nici una dintre cele două echipe! Atacantul în vîrstă de 19 ani...
03.08.2016 | 20:11
OFICIAL Lovitura pentru Barcelona si Real Madrid Noul Neymar va juca in Premier League
ADVERTISEMENT

UPDATE 03.08.2016, ora 17:00. Gabriel Jesus a fost curtat intens de Barcelona şi de Real Madrid în această vară. Nu va ajunge la nici una dintre cele două echipe! Atacantul în vîrstă de 19 ani a semnat în mod oficial cu Manchester City. ”Cetăţenii” i-au plătit 32.000.000 de euro celor de la Palmeiras. Jesus va mai rămîne în Brazilia pînă în iarnă, în luna decembrie urmînd să se alăture echipei pregătite de Josep Guardiola.


UPDATE 16.07.2016, ORA 10:17. Jurnaliştii de la cotidianul As notează că Real Madrid a cîştigat lupta cu Barcelona pentru noul Neymar. Gabriel Jesus de la Palmeiras urmează să semneze cu gruparea din capitala Spaniei zilele următoare. Real va plăti clauza de reziliere a brazilianului, în valoare de 24.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la As, directorul sportiv a lui Palmeiras, Alexandre Mattos, se află în Spania, acolo unde pune la punc ultimele detalii ale transferului cu oficialii clubului.

Gabriel Jesus este văzut drept noua speranţă a Braziliei. Atacantul în vîrstă de 19 ani e golgheterul la zi al campionatului din Brazilia, cu nouă reuşite în 12 etape. În acest moment, Jesus evoluează pentru Palmeiras, însă nu pentru foarte mult timp…

ADVERTISEMENT

Mai multe echipe din Europa au început deja negocierile pentru transferul lui Jesus. Real Madrid şi Barcelona chiar duc o luptă fără manajamente pentru Gabriel Jesus. Josep Maria Bartomeu a fost primul care a trimis o ofertă clubului Palmeiras în valoare de 24.000.000 de euro, cît este clauza de reziliere a fotbalistului. Real Madrid nu vrea să-l piardă pe Gabriel Jesus, aşa cum s-a întîmplat cu Neymar. Astfel, Florentino Perez a făcut o ofertă de 34.000.000 de euro pentru tînărul atacant. Fie că îl va cumpăra Real, fie că Barcelona, Gabriel Jesus va rămîne să joace la Palmeiras pînă vara viitoare. În acest moment, nici una dintre cele două echipe n-ar avea loc să-l folosească titular.

În afară de Real Madrid şi Barcelona, încă trei echipe îl doresc. Presa din Italia scrie că Inter şi-a trimis reprezentanţii pentru a negocia transferul. Gruparea din Milano are un atuu în faţa lui Real Madrid şi Barcelona – îi poate oferi un post de titular încă din prima clipă! În afară de Inter, Juventus şi Bayern Munchen îl monitorizează şi ele atent pe Jesus.

ADVERTISEMENT

24.000.000 este clauza de reziliere a lui Jesus, valabilă, însă, doar pentru cluburile Barcelona, Real Madrid, PSG, Bayern Munchen şi Manchester United. Pentru alte formaţii, clauza este de 40.000.000 de euro!