Fotbal intern

Război total la o echipă din Liga 1! Președintele acuză: “Am pierdut trei jucători din cauza lui! E de pușcărie” EXCLUSIV

Este război total la Gaz Metan Mediaș. Clubul lui Edi Iordănescu se zbate să iasă din insolvență, însă oficialii clubului se plâng că administratorul judiciar al clubului vrea să bage echipa în faliment.
21.06.2019 | 12:52
Razboi total la o echipa din Liga 1 Presedintele acuza Am pierdut trei jucatori din cauza lui E de puscarie EXCLUSIV

 Președintele lui Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean, a povestit pentru FANATIK situația de la club și a avut o tiradă de acuzații la adresa administratorului judiciar al clubului. 

Război total la o echipă din Liga 1! Președintele echipei acuză: “El era în același timp administrator judiciar și la CFR Cluj și la ASA Târgu Mureș și la Gaz Metan. Asta e de pușcărie. Mie nu îmi e frică să spun”

FANATIK a scris despre decizia Tribunalului Sibiu care a dispus ca administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu să fie înlocuit, însă în continuare clubul trebuie să se raporteze la aceluiași administrator financiar. Ioan Mărginean a dezvăluit cum a rămas același administrator:

“Mi se pare strigător la cer. Decizia Tribunalului Sibiu a fost anulată de un complet de trei judecători din Alba. Este cusută cu ață albă, trebuie să fie o pilă, eu vă spun. Nu are cum o asemenea decizie a Tribunalului Sibiu să fie schimbată complet și Răzvan Zăvăleanu să fie în continuare administratorul judiciar al clubului”, și-a început Mărgineanu pledoaria.

Președintele lui Gaz Metan îl acuză pe administratorul judiciar de faptul că a pierdut trei jucători gratis, pentru că nu ar fi aprobat semnarea contractului de prelungire: “Am pierdut trei jucători din cauza lui. I-am pierdut gratis: Luis Aurelio, Mario Rondon și Sorin Bușu. Suntem singura societate din lume care avem bani, dar nu putem să facem plățile din cauza lui. S-a întrunit masa credală și în proporție de 97% s-au aprobat plățile. El avea un onorariu de 1000 de lei plus 3% din operațiunile de plată și ajungea undeva la 80.000 de euro în total. El a încasat deja 200.000 de euro. Dar am câștigat în instanță și trebuie să dea banii înapoi. Măcar atât” 

Chiar dacă administratorul judiciar a rămas în funcție la Gaz Metan Mediaș, Mărginean a declarat că va merge până în pânzele albe pentru a scăpa de el: “Când vom termina procesul în civil, trecem în penal. Ca să nu mai sufere și alții același lucru. L-am vândut pe Olaru, am bagat banii. El spunea ca trebuie sa se convinga și să ia date. N-aveam cerere de plată, de faliment și el voia să ne bage în faliment.  Este de pușcărie ce face el. Păi el era în același timp administrator judiciar și la CFR Cluj și la ASA Târgu Mureș și la Gaz Metan. Asta e de pușcărie. Mie nu îmi e frică să spun”

Război total la o echipă din Liga 1! Președintele acuză Am pierdut trei jucători din cauza lui! E de pușcărie EXCLUSIV (3)
Război total la o echipă din Liga 1! Președintele acuză Am pierdut trei jucători din cauza lui! E de pușcărie EXCLUSIV FOTO: Ioan Mărginean, președinte Gaz Metan

“A luat 1 milion de euro pentru că cei de la CFR Cluj erau presați de cupele europene”

Răzvan Zăvăleanu a fost administrator judiciar și la CFR Cluj în momentul în care echipa se afla în insolvență și Ioan Mărginean a făcut dezvăluiri incredibile: “Mi-a spus Iuliu Mureșan (n.r. fostul președinte de la CFR Cluj) că a trebuit să îi dea 800.000 de euro (n.r. lui Zăvăleanu) pentru că era presiune să joace în cupele europene și să accepte plățile. Apoi, l-a chemat și Paskany să îi mai dea încă 200.000 de euro. A luat 1 milion de euro pentru că cei de la CFR Cluj erau presați de cupele europene. Eu nu sunt presat. Pot să aștept. Dar eu era să paralizez în momentul în care am auzit că el rămâne administrator la clubul nostru. Merg la DNA, nu se mai poate așa”, a dezvăluit Mărginean pentru FANATIK.

Președintele lui Gaz Metan este sigur că în cele din urmă situația se va redresa la echipă: “Marea noastra șansă este ca în Comitetul Creditorilor care a avut loc s-au aprobat plățile și s-a dat un termen de 5 zile. După aceste 5 zile băgăm o ordonanță la judecător că nu ne face plățile. Aprobă judecătorul și se schimbă lucrurile. Nu-i mare lucru cu suspendarea deciziei, mergem până la capăt”, s-a confesat Mărginean.

Război total la o echipă din Liga 1! Președintele acuză Am pierdut trei jucători din cauza lui! E de pușcărie EXCLUSIV FOTO: Antrenorul Gazului,Eduard Iordanescu, ii felicita pe Marius Constantin si luis Aurelio dupa meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna si Gaz Metan Medias, contand pentru playout-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul comunal Concordia din Chiajna,
Război total la o echipă din Liga 1! Președintele acuză Am pierdut trei jucători din cauza lui! E de pușcărie EXCLUSIV FOTO: Antrenorul Gazului,Eduard Iordanescu, ii felicita pe Marius Constantin si luis Aurelio dupa meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna si Gaz Metan Medias, contand pentru playout-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul comunal Concordia din Chiajna,

FANATIK a încercat să ia legătura cu Răzvan Zăvăleanu după dezvăluirile lui Ioan Mărginean, însă administratorul judiciar al celor de la Gaz Metan Mediaș nu a putut fi contactat. Gaz Metan a încheiat pe locul 1 în play-out în stagiunea regent încheiată.

  • 300.000 de euro este datoria pe care trebuie să o mai achite Gaz Metan Mediaș
  • 1 este locul ocupat de Gaz Metan Mediaș în play-out, în stagiunea trecută din Liga 1 Betano