Războinica Alina Pană, concurentă în emisiunea Mireasă de la Antena 1. Pe cine a pus ochii blondina

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/05/2020, 11:40
Războinica Alina Pană, concurentă în emisiunea Mireasă de la Antena 1. Pe cine a pus ochii blondina
Alina Pană, fostă concurentă Exatlon România și în emisiunea Mireasă de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com

Alina Pană, una dintre fostele concurente din show-ul „Exatlon România”, a schimbat postul de televiziune și a semnat un contract cu Antena 1. Frumoasa blondină a devenit recent concurentă în emisiunea matrimonială „Mireasă”.

Alina Pană, cea mai nouă concurentă de la „Mireasă”, a participat la „Exatlon România”

Alina Pană, cea mai sexy concurentă de la „Exatlon România”, a intrat în urmă cu câteva zile în casa emisiunii matrimoniale „Mireasă” de la Antena 1. Frumoasa blondină și-a pus în gând să-l cucerească pe Ciprian, însă nu este singura care a pus ochii pe el.

„Am început cu dreptul amândouă”, i-a spus Alina Pană, Alexandrei, concurenta care a intrat în același timp cu ea în show-ul „Mireasă”, în momentul în care aceasta a mărturisit că-l simpatizează pe Ciprian.

„Sper să nu fim nevoite să ne luptăm, dar orice este posibil”, a mai spus fosta concurentă din Republica Dominicană. Întrebată ce o atrage la Ciprian, frumoasa concurentă a mărturisit că îi place că „are simțul umorului, știe când să tacă, cu toate că uneori mi se pare puțin impulsiv”.

Ce spune Alina Pană despre participarea la „Exatlon România”

Alina Pană a rezistat timp de patru luni în reality show-ul „Exatlon România”, difuzat acum doi ani. Blondina care a fost declarată cea mai sexy concurentă din Republica Dominicană a povestit despre experiența difuzată la Kanal D mărturisind că a avut foarte multe probleme legat de podoaba capilară.

„Făceam baie într-un bidon tăiat în spatele cotețului. Nu am avut șampon trei luni de zile cât am stat în Dominicană. Dormeam cu noroiul în cap, apa oceanului fiind foarte sărată, nu te puteai spăla cu ea. 

Așa că furam detergent când mergeam la circuit din toaletele publice. Puneam în sticlele de apă și îl țineam ascuns în pădure, sub frunze.

Foloseam câte puțin încercând să mă țin curată. Părul meu era lung și în urma spălării cu detergenți s-a deteriorat total și a început să cadă.

De când m-am întors din Dominicană, stau numai pe la saloane, încercând să-l salvez. Efectiv toate vârfurile mele sunt arse”, a spus Alina când s-a întors acasă după participarea la „Exatlon România”.

Închide ×