Life

Războinicele, așa cum nu le vezi la TV! Ce se ascunde în spatele fiecărei concurente Survivor

Fiecare războinică de la Survivor ascunde o poveste! FANATIK vă prezintă cum se desfășura viețile lor înainte să intre în competiția de supraviețuire din Republica Dominicană.
06.03.2022 | 13:41
Razboinicele asa cum nu le vezi la TV Ce se ascunde in spatele fiecarei concurente Survivor
Imagini cu Războinicele de la Survivor 2022 în timpul competiției. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Puternice, cu multă energie și determinate să câștige marele premiu Survivor 2022 – așa au intrat în competiție concurentele din echipa Războinicilor. FANATIK vă prezintă cum arăta viața lor înainte de provocarea supraviețuirii în Republica Dominicană.

Concurentele din echipa Războinicilor, așa cum nu le vezi la TV

Alexandra Duli, Ramona Crăciunescu, Elena Matei, Ana Dobrovie, Angela Forero, Ștefania Ștefan și Oana Ciocan sunt războinicele care au intrat pe traseu la Survivor ori de câte ori au avut ocazia. Până acum, Angela Forero, Ana Dobrovie și Elena Matei au fost eliminate din competiția Survivor, ultimele două fiind votate de către cei din a căror echipă au făcut parte.

ADVERTISEMENT

De la tocuri și ținute elegante, la adidași și echipamente sport necesare pentru competiția Survivor – toate cele șapte concurente au lăsat în urmă viața pe care o aveau înainte și s-au adaptat regulilor concursului din Republica Dominicană.

Alexandra Duli, de la Burlacul la Survivor

Războinica a participat, în trecut, la emisiunea Burlacul, acolo unde a încercat să îl cucerească pe Andi Constantin. Potrivit informațiilor furnizate de ea pe rețelele de socializare, Alexandra Duli trăiește în Marea Britanie. Foarte activă pe Instagram, blondina postează des imagini cu ea în diferite ipostaze.

ADVERTISEMENT

“Dragii mei, sunt pregătită pentru competiția SURVIVOR! Voi avea nevoie de tot sprijinul vostru și sper să îmi fiți alături în continuare! I love you all! #poatefata 💙”, și-a anuntat prietenii înainte de a pleca în Republica Dominicană la Survivor.

Alexandra Duli
Alexandra Duli, concurentă Survivor 2022 / Sursă foto: Instagram/captură video

Ramona Crăciunescu, pasionată de adrenalină

Concurenta de la Survivor a spus despre ea că este curier, însă, în timpul pe care îl are liber, este pasionată de motoare. Multe dintre imaginile pe care le postează pe Instagram sunt cu ea și motocicleta, semn că îi place adrenalina.

ADVERTISEMENT

“Ce nu te doboară te face mai puternic!💪”, este motto-ul ei publicat pe rețelele de socializare.

Ramona Crăciunescu
Ramona Crăciunescu, concurentă Survivor 2022 / Sursă foto: Instagram/ captură video

Ana Dobrovie, printre primii concurenți eliminați de la Survivor

Ana Dobrovie a părăsit competiția la începutul lunii februarie, după mai multe certuri cu cei din echipa Războinicii. Dansatoare de meserie, așa cum s-a prezentat, Ana este foarte activă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

“Va mulțumesc tuturor celor care ați crezut în mine, tuturor celor care m-ati susținut, tuturor celor care ati văzut în mine o războinică adevărată!”, a scris ea imediat după eliminare. De asemenea, blondina publică des imagini cu ea în diferite ipostaze.

Ana Dobrovie
Ana Dobrovie, concurentă Survivor 2022 / Sursă foto: Instagram/captură video

O accidentare a eliminat-o pe Angela Forero de la Survivor

Angela Forero a fost prima care a părăsit competiția Survivor din echipa Războiniclor. Din cauza unei accidentări suferite medicul i-a spus că nu mai poate intra pe traseu, așadar este nevoită să plece acasă.

Angela este medic veterinar și are o pasiune și pentru fitness, drept dovadă fiind imaginile pe care le publică pe contul ei de Instagram. După ce a plecat de la Survivor, războinica le arată susținătorilor ei ce face în viața de zi cu zi. Petrece mult timp la sală și îi place să călătorească.

Angela Forero
Angela Forero a fost concurentă la Survivor 2022 / sursă foto: Instagram/captură video

Ștefania Ștefan, luptătoare și online, și pe traseu

Ștefania este streamer în viața de zi cu zi și “se luptă” în jocurile online, filmându-se în același timp. Războinica vrea să câștige peste tot, așa cum se întâmplă și pe traseul de la Survivor.

Acasă a lăsat o echipă care se ocupă de pagina sa și care postează imagini cu ea din Competiția Survivor zi de zi, păstrând legătura cu cei care o susțin pe războinică. “Lupta față în față cu adversarul. Și pe nevăzute nimic nu o oprește însă pe Ștefania să aducă punct echipei Războinicilor!”, este unul dintre mesajele de pe pagina ei.

Ștefania Ștefan
Ștefania Ștefan are 25 de ani este concurentă la Survivor 2022 / Sursă foto: Instagram/ captură video

Elena Matei, de la “Chefi la cuțite” în echipa Războinicilor

Elena Matei a devenit cunoscută în urma apariției de la “Chefi la cuțite” sezonul 9, acolo unde a ajuns până în finală. A intrat în competiția Survivor și își dorea să meargă cât mai departe. A fost însă eliminată, exact atunci când nu se aștepta.

De când a părăsit competiția Survivor, Elena Matei nu a mai fost activă pe rețelele de socializare, acolo unde a primit multe critici cu privire la conflictul dintre ea și Relu Pănescu.

Drama care i-a marcat viața Elenei Matei

Elena Matei a trăit un șoc imens atunci când avea doar 15 ani. Tatăl ei, de care era extrem de atașată, a murit în urma unui accident de motocicletă. De atunci, ea a fost nevoită să învețe să se descurce singură deoarece mama ei a plecat la muncă în străinătate.

Elena Matei
Elena Matei, fostă concurentă “Chefi la cuțite” și “Survivor” / Sursă foto: Instagram/captură video

Oana Ciocan, cea mai recent intrată în competiție

Oana Ciocan nu a făcut parte de la începutul competiției Survivor în echipa Războinicilor. Ea a intrat după câteva săptămâni, gata să îi ajute pe colegii ei să obțină cât mai multe puncte.

“Trebuie să îți dorești să fii puternic, altfel nu vei ajunge niciodată așa”, publica Oana pe rețelele de socializare înainte să plece în Republica Dominicană, în echipa Războinicii.

Oana Ciocan
Oana Ciocan, cea mai recent intrată în competiția Survivor / Sursă foto: Instagram / captură video
ADVERTISEMENT