Life

Războinicii de la Survivor România s-au reunit. Ce au făcut împreună Andrei Dascălu, Marius Crăciun și Ciprian Silași

Războinicii de la Survivor România s-au reunit la câteva luni de la încheierea emisiunii. Andrei Dascălu, Marius Crăciun și Ciprian Silași au fost la Sibiu.
27.09.2021 | 13:44
Razboinicii de la Survivor Romania sau reunit Ce au facut impreuna Andrei Dascalu Marius Craciun si Ciprian Silasi
O parte din foștii concurenți de la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Războinicii de la Survivor România profită din plin de popularitatea pe care au câștigat-o în cadrul competiției de la Kanal D.

Andrei Dascălu, Marius Crăciun și Ciprian Silași sunt câțiva dintre războinicii care au organizat o întâlnire cu fanii.

ADVERTISEMENT

Aceștia s-au dus împreună la Sibiu,. Acolo s-au văzut cu cei mai tineri dintre urmăritorii show-ului fenomen care a fost difuzat de Kanal D.

Războinicii de la Survivor România s-au reunit

Au organizat o serie de evenimente pentru cei mici și s-au dat chiar și premii. Foștii concurenți au făcut mai multe poze de la întâlnirea cu fanii din Sibiu, dar și videoclipuri pe care le-au postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

La evenimentul din fosta capitală culturală europeană au mai participat și războinicii de la Exatlon. Ionuț Sugacevschi și Ciprian Silași sunt doi dintre concurenții de la Exatlon care au acceptat să se întâlnească cu fanii, împreună cu Vera și Maria Hîngu, printre alții.

„Ziua micilor războinici s-a încheiat cu bine. Mă bucur că am putut participa la acest eveniment. Ne-am bucurat cu toții de această experiență împreună”, a transmis Andrei Dascălu pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Foștii concurenți albaștri au făcut și câteva fotografii cu fanii lor, aceștia fiind prezenți în număr destul de mare în Piața Habermann din Sibiu pe 24 septembrie.

Războinicii au devenit extrem de activi pe rețelele de socializare. Unii dintre foștii participanți la Survivor au început să fie influenceri.

ADVERTISEMENT
survivor românia
Războinici de la Survivor România s-au îmbrăcat în albastru la întâlnirea cu fanii din Sibiu. Foto: Instagram

Cu ce se mai ocupă foștii concurenți

Marius Crăciun este unul dintre războinicii a cărui prezență pe Instagram este din ce în ce mai mare. Fostul concurent de la Ferma vedetelor profită de cei 90.000 de urmăritori pe care îi are pentru a scoate un ban din diferite promovări de produse.

Planurile de viitor ale foștilor concurenți de la Survivor România au devenit extrem de serioase după terminarea competiției. Andrei, finalistul ediției trecute, a declarat într-un interviu în urmă cu câteva săptămâni că își dorește foarte mult să își continue cariera în box.  Nu vrea să o facă în România.

Dascălu e foarte hotărât să investească în el din punct de vedere sportiv. A ales deja și o destinație unde ar putea face treabă bună.

Andrei a spus că va practica în continuare box-ul, antrenându-se în Marea Britanie, unde are mai multe șanse de reușită decât la noi.

 

ADVERTISEMENT