Life

Războinicii, devastați după plecarea lui Starlin. Albert și Maria, puși la zid: „Sunt individualiști”

29.04.2021 | 21:26
Razboinicii devastati dupa plecarea lui Starlin Albert si Maria pusi la zid Sunt individualisti
ADVERTISEMENT

Războinicii sunt devastați după eliminarea lui Starlin și îi acuză pe Maria și Albert că nu le pasă de binele echipei și că încearcă să se distanțeze de colegii lor. Cei doi s-au apropiat foarte mult și chiar au dormit împreună, lucru pe care ceilalți membri nu îl văd cu ochi buni. 

Sorin Pușcașu consideră că Maria este o persoană falsă și care a venit cu strategii făcute de acasă, și anume să se apropie de Albert pentru a fi văzută bine de public. Acesta îl acuză pe colegul său că trimite oamenii buni acasă, dar nici el nu este foarte bun din punct de vedere sportiv.

ADVERTISEMENT

Cu toate că au pierdut un om important în echipă, cei din echipa albastră încearcă să meargă mai departe și să dea tot ce au mai bun pe traseu.

Războinicii, devastați după plecarea lui Starlin. Albert și Maria, puși la zid

„A plecat o mare parte din noi, ne completam foarte bine (…) Să plece de aici cine merită. O să fac în așa fel încât să plece cine merită și să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în seara asta.

ADVERTISEMENT

O să-mi fie dor de tot ce a însemnat și înseamnă Starlin. A fost cel mai dureros moment pentru mine din competiție asta. Încă mă doare, norocul meu e că sunt foarte bine psihic și pot să trec peste orice înfrângere. Chestia asta m-a întărit și mă va întări mai rău decât am fost vreodată.

Ai scris istorie atât aici, cât și în România. Te știe toată lume. Știu că o să rămâi un om la fel de modest ca până acum. Toată lumea e mândră de tine și cred că fetița ta e cea mai mândră (…) Părerea de rău s-a văzut în ochi tuturor, mai puțin în ochii Mariei și a lui Albert”, a declarat Sorin Pușcașu la „Survivor România”, în ediția din aceasă seară.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Maria și Albert consideră că plecarea lui Starlin a fost un kucru bun pentru echipă, întrucât acesta provoca multe certuri în echipă și ei erau cei vizați, aproape de fiecare dată.

„A fost un lucru bun pentru că Starlin provoca de multe ori certuri la noi în echipă. Cumva, el ajuta la distanțarea mea și a lui Albert de restul echipei. Acum suntem mai liniștiți, e mai ok la noi în camp”, a recunoscut Maria.

ADVERTISEMENT

„Pentru binele echipei, ar fi trebuit să iasă Sorin. El mereu îmi atrage atenția că eu ar fi trebuit să plec, dar nici el nu are contribuții sportive. Mai bine ar fi fost să iasă Sorin”, susține și Albert.

Marius Crăciun consideră că Maria și Albert sunt individualiști și că nu i-a interesat de plecarea colegului lor, care era un membru important al echipei.

„Oricine ar pleca din această echipă nu le pasă, sunt individualiști, cred că cel mai mult țin la mâncarea pe cre o pierdem. Unul știe că e favoritul publicului, ea are imunitate și nu o interesează dacă pierdem”, a spus Marius.

Sorin Pușcașu, revoltat din cauza lui Albert și a Mariei: „Nu-și merită locul aici”

Sorin Pușcașu susține că Maria a venit cu anumite strategii în echipă, pe care le-a făcut de acasă, deși ea nu recunoaște că a urmărit reality show-ul de la Kanal D înainte de a intra în competiție.

„Albert trimite acasă omenii care nu merită. Maria nu-și merită locul aici (…) Ultimul dintre cei vechi o să plec, doar ca să îi dau cuiva peste nas. Maria a venit cu niște strategii în această emisiune. Deși minte că nu s-a uitat la această emisiune, dar s-a dat de gol cu niște lucruri”, a spus Războinicul.

ADVERTISEMENT