Life

Războinicul Musty, față-n față cu familia Mellinei. Ce făcea concurenta noaptea, în junglă, departe de camerele de filmat

16.03.2021 | 17:30
Razboinicul Musty fatan fata cu familia Mellinei Ce facea concurenta noaptea in jungla departe de camerele de filmat
ADVERTISEMENT

Musty de la Survivor a fost prezent, marți, în emisiunea moderată de Teo Trandafir. Concurentul eliminat cu o săptămână în urmă, din show-ul difuzat de Kanal D, a revenit în România și a recunoscut în fața camerelor de filmat că legătura lui cu Mellina a fost una deosebită.

La rândul lor, prezenți în emisiunea de la Kanal D au fost și părinții Mellinei. Ei au fost puși într-o situație inedită, aceea de-a discuta cu Războinicul Musty.

ADVERTISEMENT

Fratele artistului de la Alb & Negru le-a povestit părinților Mellinei ce se întâmplă, cu adevărat, cu concurenta, în jungla din Republica Dominicană. Participarea în cadrul show-ului dedicat supraviețuirii pare că a schimbat-o total pe tânără.

Musty de la Survivor, adevărul despre Mellina. Ce le-a recunoscut părinților ei

Musty a revenit în țară la o săptămână de la eliminarea din cadrul celui de-al doilea sezon al emisiunii Survivor. Fostul concurent a susținut că s-a apropiat de Mellina, deși la început nu prea o suporta pe aceasta.

ADVERTISEMENT

În plus, a susținut că o vede pe tânără ca fiind printre ultimii rămași în marea finală. La fel, acesta a făcut remarci similare și despre Sorin. Auzind toate acestea, rudele Mellinei s-au bucurat foarte tare. Totodată, ei au dezvăluit și cum se numește fiica lor în buletin, fiind vorba despre numele de Oana Mădălina.

Războinicul Musty, față-n față cu familia Mellinei. Ce făcea concurenta noaptea, în junglă, departe de camerele de filmat
Mama Mellinei s-a emoționat când a vorbit despre fiica ei, în direct (sursă foto: captură Kanal D)

“E o fată foarte puternică, a crescut foarte mult acolo, ca forță și ca persoană. Mai ales Mellinei i-a fost foarte foame. A intrat într-o criză extrem de puternică. A simțit un ajutor din partea mea, mai aduceam anumite chestii să ne alimentăm. Ne-am apropiat foarte mult atunci. La început nu am suportat-o pe Mellina. Se băga în orice discuție pe care o aveam. Dar s-a dat la o parte, a înțeles. Plângea seara după părinți, după familie. I-am zis că o văd în finală, în grupul acela de la sfârșit. Și pe Sorin îl văd. A crescut zi de zi acolo”, a povestit Musty, pe canapeaua de la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Mama Mellinei a fost rugată de către prezentatori să îi transmită tinerei un sfat, dacă ar ști că ea îi privește în acele momente. Mai ales după ce părinții participantei au auzit de la Musty că ea a plâns de dorul lor și cel de casă în fiecare seară de când s-a aflat în junglă.

“Să fie la fel de puternică, ca până acum, să nu cedeze psihic și să fie prietenă cu toată lumea de acolo”, a fost sfatul oferit de familie Mellinei.

ADVERTISEMENT

“Dacă aș putea, i-aș face un traseu, să nu se dezobișnuiască”, a susținut și tatăl Mellinei, în spirit de glumă, când a fost întrebat ce cadou i-ar face concurentei.

ADVERTISEMENT