Life

Războinicul Musty, față-n față cu familia Mellinei. Ce făcea concurenta noaptea, în junglă, departe de camerele de filmat

16.03.2021 | 17:30
Razboinicul Musty fatan fata cu familia Mellinei Ce facea concurenta noaptea in jungla departe de camerele de filmat
ADVERTISEMENT

Musty de la Survivor a fost prezent, marți, în emisiunea moderată de Teo Trandafir. Concurentul eliminat cu o săptămână în urmă, din show-ul difuzat de Kanal D, a revenit în România și a recunoscut în fața camerelor de filmat că legătura lui cu Mellina a fost una deosebită.

La rândul lor, prezenți în emisiunea de la Kanal D au fost și părinții Mellinei. Ei au fost puși într-o situație inedită, aceea de-a discuta cu Războinicul Musty.

ADVERTISEMENT

Fratele artistului de la Alb & Negru le-a povestit părinților Mellinei ce se întâmplă, cu adevărat, cu concurenta, în jungla din Republica Dominicană. Participarea în cadrul show-ului dedicat supraviețuirii pare că a schimbat-o total pe tânără.

Musty de la Survivor, adevărul despre Mellina. Ce le-a recunoscut părinților ei

Musty a revenit în țară la o săptămână de la eliminarea din cadrul celui de-al doilea sezon al emisiunii Survivor. Fostul concurent a susținut că s-a apropiat de Mellina, deși la început nu prea o suporta pe aceasta.

ADVERTISEMENT

În plus, a susținut că o vede pe tânără ca fiind printre ultimii rămași în marea finală. La fel, acesta a făcut remarci similare și despre Sorin. Auzind toate acestea, rudele Mellinei s-au bucurat foarte tare. Totodată, ei au dezvăluit și cum se numește fiica lor în buletin, fiind vorba despre numele de Oana Mădălina.

Războinicul Musty, față-n față cu familia Mellinei. Ce făcea concurenta noaptea, în junglă, departe de camerele de filmat
Mama Mellinei s-a emoționat când a vorbit despre fiica ei, în direct (sursă foto: captură Kanal D)

“E o fată foarte puternică, a crescut foarte mult acolo, ca forță și ca persoană. Mai ales Mellinei i-a fost foarte foame. A intrat într-o criză extrem de puternică. A simțit un ajutor din partea mea, mai aduceam anumite chestii să ne alimentăm. Ne-am apropiat foarte mult atunci. La început nu am suportat-o pe Mellina. Se băga în orice discuție pe care o aveam. Dar s-a dat la o parte, a înțeles. Plângea seara după părinți, după familie. I-am zis că o văd în finală, în grupul acela de la sfârșit. Și pe Sorin îl văd. A crescut zi de zi acolo”, a povestit Musty, pe canapeaua de la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Mama Mellinei a fost rugată de către prezentatori să îi transmită tinerei un sfat, dacă ar ști că ea îi privește în acele momente. Mai ales după ce părinții participantei au auzit de la Musty că ea a plâns de dorul lor și cel de casă în fiecare seară de când s-a aflat în junglă.

“Să fie la fel de puternică, ca până acum, să nu cedeze psihic și să fie prietenă cu toată lumea de acolo”, a fost sfatul oferit de familie Mellinei.

ADVERTISEMENT

“Dacă aș putea, i-aș face un traseu, să nu se dezobișnuiască”, a susținut și tatăl Mellinei, în spirit de glumă, când a fost întrebat ce cadou i-ar face concurentei.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43...
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Mai scump decât în Poiana Brașov. Unde cheltuie românii cel mai mult
Mai scump decât în Poiana Brașov. Unde cheltuie românii cel mai mult
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română