Sport

Războiul bannerelor în derby-ul FC U 1948 – Universitatea Craiova. Cum s-au ironizat fanii celor două galerii. Foto

Suporterii formațiilor FC U 1948 și Universitatea Craiova au purtat un adevărat război al bannerelor în timpul derby-ului Olteniei, ironizându-se unii pe alții prin mesaje.
08.08.2022 | 00:21
Suporterii formațiilor FC U 1948 și Universitatea Craiova au purtat un adevărat război al bannerelor în timpul derby-ului Olteniei, ironizându-se unii pe alții prin mesaje. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fanii celor două formații au creat spectacol la derby-ul Băniei, totul începând cu multe ore înaintea partidei în centrul orașului.

Duel acid prin bannere între ultrașii lui FC U 1948 și ce de la Universitatea Craiova

Spectacolul oferit de cele două galerii a continuat și în interiorul stadionului ”Ion Oblemenco”, fanii de la FC U 1948 și Universitatea Craiova afișând mai multe bannere cu mesaje ironice la adresa rivalilor.

ADVERTISEMENT

Startul a fost dat de suporterii echipei lui Mihai Rotaru, care au afișat un banner pe care scria ”’Oltenește golănește’ doar când Chelu’ vă plătește”, o ironie fină la tricourile purtate de fanii rivalilor de la FC U pe care scria ”Oltenește golănește”.

Răspunsul ultrașilor echipei lui Adrian Mititelu nu s-a lăsat așteptat, aceștia afișând banner-ul: ”Ați încercat să spuneți că sunteți Știința, dar nu v-a ieșit! Nu uitați! Noi suntem Craiova de care v-ați îndrăgostit!”

ADVERTISEMENT

Dialogul de la distanță dintre cele două galerii a continuat și mai departe. ”Universitatea Craiova – numele de legendă pe care îl iubim, dar unii s-au vândut și-acum susțin un acronim” – Universitatea Craiova, ”Totul pare mare când ești mic” – FC U Craiova.

Ironiile ultrașilor au făcut deliciul tuturor

Fanii Universității Craiova a continuat cu ironiile la adresa rivalilor cu următorul banner: ”Papucarii rurali ai brutarului, vedetele emisiunii ‘Viața satului’”. Răspunsul celor de la FC U a venit prompt: ”Ultrasu’ când e pe stop își găsește unic scop editatu-n photoshop”.

ADVERTISEMENT

Ultrașii formației lui Adrian Mititelu au mai scos două bannere: ”Hai bă tată să facem frumos” și ”’Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul’ spune o veche vorbă pe care am înțeles-o pe deplin târziu. De la oameni fără noimă, care se vor a fi ce nu au fost și nu vor fi vreodată. Ce bine că ați trădat. Știința e ca altădată”.

Răspunsul celor de la Universitatea nu s-a lăsat așteptat: ”Întreținuți de patroni, protestați de complezență. Între Mustață și Gogoașă nu e nicio diferență”. Ultimul cuvânt le-a aparținut tot celor de la FC U: ”Trădați în dragoste… cu siguranță ar difuza idila dintre Sezione și Ponsiona”.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a învins FC U Craiova, scor 2-1, în derby-ul etapei a 4-a din SuperLiga. Meciul a fost decis de cele trei penalty-uri dictate de Istvan Kovacs, transformate de Ivan, Hanca și Compagno.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Zorya Luhansk: 1,95 este cota pentru ”x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: