Mitică şi Mititelu s-au întîlnit la Tribunal, după doi ani: “Cînd l-am văzut mi s-a făcut rău!”

UPDATE Ora 16:35 / "M-am sfătuit cu avocatul meu, care mi-a spus că dacă nu merg la proces pare că ne ascundem după orice fel de oportunitate. Eu respect justiţia şi de aia am mers acolo....
10.10.2013 | 19:40
Mitica si Mititelu sau intilnit la Tribunal dupa doi ani Cind lam vazut mi sa facut rau

UPDATE Ora 16:35 / “M-am sfătuit cu avocatul meu, care mi-a spus că dacă nu merg la proces pare că ne ascundem după orice fel de oportunitate. Eu respect justiţia şi de aia am mers acolo. Mircea Sandu a fost obligat să meargă în Andorra, pentru că nu putea să lipsească de la o partidă oficială a naţionalei. Cu Mititelu nu mai vorbesc toată viaţa, că eu i-am făcut numai bine, el numai rău. Cred că atunci cînd l-am văzut pe el mi s-a făcut rău, m-a luat durerea de spate”, a declarat Mitică Dragomir la sport.ro.

UPDATE Ora 15:32 / “La Tribunal s-a întîmplat ceea ce mă aşteptam, au fost tergiversări. Se pare că şefii fotbalului nostru au nişte avocaţi foarte pricepuţi”, a declarat Adrian Mititelu la Sport.ro.

UPDATE Ora 14:45 / Deşi este inculpat în procesul privind dezafilierea Universităţii Craiova, Dumitru Dragomir nu are nicio grijă legată de sentinţa care va fi pronunţată la final. Astfel, şeful LPF a comentat situaţia în stilul caracteristic: “Am emoţii mai mari cu Andorra decît cu Mititelu!”

UPDATE Ora 13:50 / Instanţa a decis, după doar cîteva minute de analizare a dosarului, să acorde un nou termen de judecată, pe 7 noiembrie. Dumitru Dragomir a fost admonestat de cei cîţiva suporteri ai Craiovei, care au asistat la proces: “Ne-ai distrus! Să ajungi la puşcărie, Mitică!”

UPDATE Ora 13:20 / Dumitru Dragomir a sosit la Judecătoria Sector 2. Adrian Mititelu şi şeful LPF se întîlnesc faţă în faţă pentru prima oară de la excluderea Ştiinţei de acum 2 ani! Dosarul excluderii U Craiova în care Dragomir şi Sandu sînt inculpaţi, fiind trimişi în judecată de DNA îşi aşteaptă rîndul de a fi pus în discuţie la completul de judecată!

UPDATE Ora 12:00 / Mircea Sandu a făcut cerere de amînare în dosarul Craiova. El şi-a justificat lipsa de prezenţa în Andorra, acolo unde naţionala are meci de disputat în preliminarii. 

Dezafilierea Universităţii Craiova din fotbalul românesc, în 2011, a ajuns pe masa judecătorilor. Chiar dacă între timp echipa lui Adrian Mititelu a fost reprimită în liga a doua, plîngerea penală făcută de patronul FC U Craiova a ajuns în instanţă, cu şefii FRF şi LPF în calitate de inculpaţi.

Astfel, azi, începînd cu ora 12:00, va avea loc al doilea termen al procesului, la Judecătoria Sectorului 2. Primul s-a consumat pe 12 septembrie, dar atunci Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au depus cereri de amînare pe motiv că nu reuşiseră să-şi angajeze avocaţi care să-i apere pînă la termenul stabilit.

Cei doi sînt acuzaţi de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă calificată, folosire a influenţei ori autorităţii persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite şi sustragere de sub sechestru, precum şi a persoanelor juridice fără scop patrimonial. Procurorii DNA au reţinut în rechizitoriul întocmit, faptul că în 20 iulie 2011, la o şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, s-a hotărât excluderea provizorie a Fotbal Club U Craiova SA, pusă pe seama încălcării grave a statutului Federaţiei, fără a se detalia şi motiva în ce au constat încălcările şi gravitatea lor.