Fotbal international

Războiul declarațiilor a început în Real Madrid – Barcelona! Setien visează la o victorie: „O să fie frumos să câștig primul meu El Clasico”

29.02.2020 | 15:41
Razboiul declaratiilor a inceput in Real Madrid  Barcelona Setien viseaza la o victorie O sa fie frumos sa castig primul meu El Clasico
ADVERTISEMENT

Duelul dintre Real Madrid și FC Barcelona se va disputa mâine, 1 martie, începând cu ora 22:00, iar tehnicienii ambelor echipe au vorbit înaintea confruntării și promit un spectacol impresionant, mai ales că partida poate fi decisivă în cursa pentru titlu, unde „galacticii” și „extraterștrii” sunt implicați direct.

Războiul declarațiilor a început pentru Real Madrid – Barcelona

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a fost mai rezervat în declarații decât omologul său și speră ca echipa sa să nu mai greșească pe final, cum a făcut în meciul cu Manchester City din „optimile” Champions League.

ADVERTISEMENT

„Inimă, cap și unitate. Acesta este spirtul nostru și avem șansa să facem un meci mare. Am vorbit despre ce am făcut bun în cele 78 de minute cu Manchester City și trebuie să fim mult mai concentrați.

Este adevărat, este o situație dificilă, dar tuturor li se poate întâmpla. Noi trebuie să fim pozitivi și să dăm tot ce avem mai bun, timp de 90 de minute.

ADVERTISEMENT

Cunoaștem echipa Barcelonei, știm cât de important este Messi pentru ei, dar trebuie să fim atenți la toți jucătorii”, a declarat Zinedine Zidane.

Quique Setien visează la o victorie

Quique Setien visează la o victorie pe „Santiago Bernabeu”, dar este conștient de dificultățile pe care le va avea împotriva madrilenilor: Poate fi o zi importantă. O victorie ne poate oferi avantajul necesar pentru a ne gândi la titlu, dar chiar dacă vom câștiga, campionatul nu este sfârșit.

ADVERTISEMENT

Într-un El Clasico nu mai contează forma de moment a echipelor, totul se va desfășura în 90 de minute. O să fie frumos dacă voi câștiga primul meu El Clasico, mai ales că ne putem continua seria bună pe care o avem.

Știm că Real Madrid este cu atât mai periculoasă pe teren propriu, dar noi am arătat că suntem capabili să câștigăm oriunde”, a mai spus tehnicianul catalanilor.

ADVERTISEMENT
  • 1 este locul pe care Barcelona îl ocupă în La Liga, cu 55 de puncte